Skip to main content

Wat is Huidverbetering?

Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. Dit begint met een huidanalyse, regelmatig een behandeling en dat dan combineren met de juiste producten afgestemd op de specifieke behoefte van jouw huid. Het doel is een mooie en gezonde huid.

De wereld van de huidverzorging kan behoorlijk verwarrend zijn. Om tot een gewenst resultaat te komen beginnen we met de basis regels voor een mooi en verzorgde huid.

  • Begin met een huidanalyse

Starten met een huidanalyse is altijd een goed idee. Wij kunnen je exact vertellen wat je huid nodig heeft en welke producten voor jouw huid geschikt zijn. Wij zien dagelijks mensen met huidproblemen die veroorzaakt worden door een verkeerd gebruik van producten.  Wij adviseren om geregeld een huidverbeterende behandeling te nemen en elke keer opnieuw kijken welke producten nog geschikt zijn voor jouw huid.

  • Leer je huid kennen

Wat bij de ene wonderen doet, kan bij een andere zorgen voor uitslag. Kijk zodoende naar de reactie van je huid als je producten aanbrengt.

  • Is je huid trekkerig?
  • Krijg je plots puistjes ?
  • Voelt de huid niet prettig aan?

Dit zijn signalen dat je mogelijk de verkeerde verzorging of producten gebruikt.Babor Institte Kinghs Hair & Beauty Care

  • Eerst de goede basis

Waar bestaat een goede basis uit? Volg deze drie stappen in je dagelijkse huidverzorging : reinigen – hydrateren – beschermen

Gebruik nooit heet water om je huid te reinigen ( en ook niet enkel water ). Reinig zéker ’s avonds om je make up en alle verontreiniging van de dag weg te halen.

Om te hydrateren gebruik je een vocht herstellende serum en crème die past bij je huidtype. En ja, het is écht belangrijk om zonnebescherming als laatste stap in je verzorging aan te brengen.

  •  Verwacht geen wonderen

Regelmatig een behandeling en consequent de juiste producten gebruiken die bij je huid passen, kunnen wel degelijk een groot verschil maken en zorgen voor huidverbetering. Mirakelcrèmes of -serums bestaan niet. Je hormonen, je leeftijd, je levensstijl ( voldoende slapen ) en je genen spelen ook een rol.

Microdermabrasie, Microneedling en/of Fruitzuren behandelingen zijn mooie behandelingen die ingezet kunnen worden voor een nog mooier resultaat.

Mocht je vragen nog vragen hebben of nieuwsgierig zijn geworden wat wij voor jou huid kunnen betekenen.

Neem dan gerust contact op.

Bel 035-6243100 of contact@kinghs.nl

Warme groet,

Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care

Leave a Reply