Feet to go by Kingh’s Hair & Beauty Care

Hecht u ook veel waarde aan mooi verzorgde voeten. En heeft u misschien last van eelt, likdoorns, kalknagels of andere ongemakken, dan is een pedicure behandeling bij Kingh’s Hair & Beauty Care in Hilversum een must voor elke voet.  Een cosmetische voetbehandeling is een pure weldaad voor lichaam en geest waarbij pure ontspanning van uw voeten voorop staat, dat geldt voor zowel voor mannen als vrouwen.Kinghs_Pedicure_Homepagina

Want wist u dat uw voeten u een leven lang dragen! Maar krijgen uw voeten ook van u de aandacht die ze verdienen. En wist u dat als u beschadigde voeten heeft u ongemerkt uw houding verandert, hierdoor kunnen rug en nekklachten gaan ontstaan. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig uw voeten te laten behandelen en verzorgen. Want gezonde voeten vormen een goede basis van een fit lichaam.

Gellak voor op uw teennagels

Wist u dat u naast een pedicure & voetverzorging behandeling ook uw teennagels mooi kunt laten verzorgen. Om uw teennagels een luxe uitstraling te geven adviseren wij u de gellak. De gellak is een elastische gel die zeer dun wordt aangebracht op uw teen nagel. Uw teennagels zien er weer mooi en verzorgd uit.

Het NCM product waar wij mee werken is  lucht doorlaatbaar , flexibel en niet schadelijk voor uw teennagels. De gellak blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, en blijft veel langer mooi dan de traditionele nagel lakken en verstevigt meteen de natuurlijke nagel. We hebben een vrij groot kleuren pallet waaruit u kunt kiezen. Ons team van professionals staat voor u klaar uw voeten een mooi verzorgde uitstraling te geven.

Dagelijks stappen er vele tevreden klanten met mooi verzorgde nagels de deur uit.

 Never too busy to be beautiful.

Wanneer mogen we u verwelkomen!