Skip to main content

Heren Kapsel

Heren Kapsel

Hoe wil ik mijn haren geknipt hebben?

Bij Kinghs Hair & Beauty Care gaan we voor kwaliteit. Zo starten wij de behandeling met een adviesgesprek en luisteren wi naar je wensen. Vervolgens wassen we het haar met een ontspannende was/hoofdhuid massage. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van fades kapsel maar ook voor elk gewenste kapsel kun je bij ons terecht.

Het fade herenkapsel is een populaire, flatterende stijl waarbij het haar kort geknipt wordt bij de slapen en de nek en geleidelijk langer wordt naar de bovenkant van het hoofd toe. Afhankelijk van het haar en de persoonlijke stijl. Het fade herenkapsel past in zowel een informele als zakelijke omgeving.Fade Heren kapsel Kinghs Hair & Beauty Care Hilversum

Hoe style ik mijn haren?

Het haar op je hoofd kun je stylen met wax, gel en/of haarpasta. De fade zelf moet je ook bijhouden door om de paar weken naar de kapper te gaan. Het is verstandig om een foto van je gewenste kapsel mee te nemen naar de ons om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Hoe vaak moet ik mijn haar laten knippen?

Bepalen hoe vaak je een knipbeurt moet krijgen, hangt echt af van het type kapsel en de stijl die je draagt. De meeste mannen houden ervan om hun haar te laten knippen – je voelt je fris, schoon, stijlvol en zelfverzekerd na het verlaten van onze kapsalon.

Of je al dan niet een knipbeurt zou moeten krijgen, komt uiteindelijk neer op hoe snel je haar groeit en het soort kapsel dat je draagt. Haar groeit gemiddeld ongeveer 1 centimeter per maand en dit hangt ook weer af van je genetica, haartype en levensstijl. Als je gezond bent, groeit je haar maximaal. Als je een slecht dieet hebt, weinig beweging hebt, veel stress hebt of haaruitval ervaart, kan de groei langzamer zijn.

Kapper Ideeën

Heb jij zelf wat ideeën over je kapsel, of twijfel je juist heel erg? Kom vooral eens langs, zodat we samen naar de verschillende mogelijkheden kunnen kijken. Natuurlijk zullen wij je dan een advies doen op basis van de kapsels waarvan wij denken dat ze het beste bij jou passen.

Wie weet tot gauw!