WAT IS SKINFIRMOR RF BEHANDELING?

BABOR TECH SkinFirmor RF werkt met een monopolaire radiofrequentie en is optimaal geschikt voor rimpels rondom de ogen, de mond en het voorhoofd. Door de trillingen en de warmteontwikkeling van de radiofrequentie laat u uw huid als het ware sporten. Dit zorgt voor aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEEFT DE HUID NODIG?

Al na één SkinFirmor RF-behandeling zijn er duidelijk zichtbare resultaten. Het behandelde huidgebied is gladder en steviger.

Voor een optimaal resultaat wat langer aanhoud moeten radiofrequentiebehandelingen als kuur worden uitgevoerd. Wij adviseren dan 6 behandelingen 2 maal per week te doen.

U kunt de SkinFirmor RF ook tijdens  u gezicht en/of microdermabrasie behandeling aanvullen.

Skinfirmor RF

 

VOOR WIE IS EEN SKINFIRMOR RF BEHANDELING GESCHIKT?

De behandeling met de SkinFirmor RF in het gebied rond ogen, mond en voorhoofd is geschikt voor alle huidtypen.

Met name voor de volgende doeleinden:

  • Optische reductie van lijntjes en rimpels;
  • Ondersteuning van weefselstevigheid;
  • Optische reductie van oogwallen en donkere oogranden;
  • Ontspanning en revitalisatie van overbelaste, vermoeide ogen door stress, computerwerk, oververmoeidheid, airconditioning, koude tocht, intensieve mimiek.

WAAR MOET U OPLETTEN BIJ EEN SKINFIRMOR RF BEHANDELING?

Contactlenzen moeten vóór de radiofrequentiebehandelingen uitgedaan worden en hoortoestellen dienen uitgeschakeld te worden.

WAAR MOET U OPLETTEN NA DE SKINFIRMOR RF BEHANDELING?

Met de radiofrequentiebehandeling kiest u voor een effectieve anti-aging behandeling. Ondersteun en behoud daarom het succes van deze behandeling/behandelingskuur door consistent SPF te gebruiken.