Skip to main content

Huidverbeterende Skinfirmor RF behandeling

WAT IS EEN SKINFIRMOR RF BEHANDELING?

BABOR TECH SkinFirmor RF werkt met een monopolaire radiofrequentie en is optimaal geschikt voor rimpels rondom de ogen, de mond en het voorhoofd. Door de trillingen en de warmteontwikkeling van de radiofrequentie laat u uw huid als het ware sporten. Dit zorgt voor aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels.

Al na één SkinFirmor RF-behandeling zijn er duidelijk zichtbare resultaten. Het behandelde huidgebied is gladder en steviger. Voor een optimaal resultaat wat langer aanhoud adviseren wij om de radiofrequentiebehandelingen als kuur. U kunt de SkinFirmor RF behandeling ook tijdens uw gezicht of na een  microdermabrasie behandeling.

Skinfirmor RF

VOOR WIE IS EEN SKINFIRMOR RF BEHANDELING GESCHIKT?

De behandeling met de SkinFirmor RF in het gebied rond ogen, mond en voorhoofd is geschikt voor alle huidtypen.

  • Optische reductie van lijntjes en rimpels;
  • Ondersteuning van weefselstevigheid;
  • Optische reductie van oogwallen en donkere oogranden;
  • Ontspanning en revitalisatie van overbelaste, vermoeide ogen door stress, computerwerk, oververmoeidheid, airconditioning, koude tocht, intensieve mimiek.

WAAR MOET JE OPLETTEN NA EEN SKINFIRMOR RF BEHANDELING?

Verzorging na de radiofrequentiebehandeling
De radiofrequentiebehandeling geeft uw huid impulsen om zich te vernieuwen voor een jeugdigere uitstraling.
Uw schoonheidsspecialiste stemt de behandeling/behandelingskuur individueel af op uw huidbeeld en uw persoonlijke wensen. Om optimale resultaten te behalen dient u de verzorgingsaanbevelingen voor
thuis op te volgen.

Vergeet niet dat intensieve blootstelling aan de zon de veroudering van de huid versnelt. Met de radiofrequentiebehandeling hebt u gekozen voor een effectieve Anti-Aging-behandeling.
Ondersteun en behoud het succes van deze behandeling/behandelingskuur door consistent zonnebrandcrème te gebruiken en het het dragen van een zonnebril om het gebied rond de ogen te beschermen.

ADVIES AANTAL BEHANDELINGEN

Al na één RF-behandeling zijn er resultaten zichtbaar.
Voor een optimaal resultaat moeten radiofrequentiebehandelingen als kuur worden uitgevoerd, d.w.z. afhankelijk van de vorm van de rimpels en de weefseltoestand zijn er tussen de 4 en 6 behandelingen
2 maal per week nodig.