Wat is Microneedling Behandeling?

Uw huid strakker, jonger, mooier!!

Bij een huidverbeterende Microneedling behandeling maken wij gebruik van fijne steriele naaldjes, die miniscule gaatjes maken in de opperhuid. De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermlaag die de huid tegen de invloeden van buitenaf beschermt. Bij een microneedling behandeling maken we miniscule gaatjes in de huid. Hierdoor kan hyaluronzuur ingesluisd worden door de huid. Hyaluronzuur is een lichaams eigen stof die zorgt voor het vocht in de huid. Hoe beter het vochtgehalte in de huid, hoe beter werkstoffen opgenomen kunnen worden. Hyaloronzuur wordt door de huid zelf aangemaakt, maar naarmate we ouder worden, neemt de aanmaak van hyaluronzuur af.

Laat uw huid weer stralen!

Welke werkstoffen worden er tijdens de behandeling met microneedling gebruikt?

Bij BABOR wordt het speciale needling-werkstofconcentraat BABOR TECH Moist & Firm Booster gebruikt. Het is vrij van parfum en bevat huid identieke werkstoffen die tijdens de behandeling in de diepte van de huid worden gewerkt. Het ondersteunt de werking van de regeneratie. Er wordt gebruikgemaakt van hyaluronzuur dat de huid op intensieve wijze hydrateert. De hyaluronzuur vult rimpeltjes en lijnen van binnen op. De huidstructuur wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd.

Nazorg Microneedling Behandeling!

Babor Institute Kinghs Hair& Beauty Care

De nazorg na een microneedling behandeling is belangrijk. Uw huid kan de eerste dagen wat rood en warm aanvoelen, net of u iets te lang in de  zon heeft gezeten.

  • Derma Cellulair Ultimate Calming serum verplicht om te gebruiken de eerste dagen na de behandeling.
  • Derma Cellulair Ultimate Protecting SPF50 verplicht te gebruiken tijdens de behandelingskuur, ter zon bescherming.

Hoe vaak een Microneedling behandeling?

Het mooiste resultaat bij micro needling behaald u met een kuur van 4 tot 6 behandelingen. Met een tussenpozen van minimaal 14 dagen. Om het gewenste resultaat wat behaald is te onderhouden, adviseren wij u om één behandeling tussen de 8 à 10 weken te herhalen.

Mocht u nog vragen hebben over deze unieke ant-aging behandeling neem gerust contact met ons op!