Skip to main content

Zijn uw voeten zomerproef?

By 5 juli 2020november 15th, 2020Geen categorie, Pedicure

Zijn uw voeten zomerproef?

 

Zijn uw voeten zomerproef? Gaat u binnenkort op vakantie of zijn uw voeten toe aan een verwenbehandeling? Maak dan eens een afspraak bij Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care voor een heerlijke pedicure behandeling met mooi gelakte Gellak color op de nagels.                                                  Zachte en gladde voeten, verzorgde teennagels en als finishing touch uw lievelingskleur Gellak en/of nagellak dat wil toch iedereen. Meer hebben uw voeten niet nodig.

Waarom gaat u naar de pedicure?

Soms weet u het gewoon – uw voeten hebben echt even wat extra aandacht nodig. Bij Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care loopt u altijd weer goed verzorgd de deur uit. Een goede verzorging van de voeten is ontspannend voor de één en voor de ander een noodzakelijk. Wij hebben oog voor uw voeten en geven u persoonlijk advies.

Helaas kunnen er klachten aan de voeten ontstaan (soms al op jonge leeftijd ) die wanneer dit niet adequaat wordt behandeld in de loop van de jaren kunnen verergeren en de functie van de voeten zelfs kunnen aantasten.

Wat doet een pedicure?

Wij helpen u met problemen en/of klanten aan uw voeten. De pedicure werkt door middel van een natte techniek. Dit betekent dat de motor water nevelt waardoor de huid wordt afgekoeld tijdens het frezen. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos en aangenaam. Met ons persoonlijk behandelplan weten wij welke verzorgingsproducten van Babor u het beste kunt gebruiken.

Wat kunt u verwachten van een pedicure behandeling?

  • Eelt verwijderen
  • Likdoorns
  • Ingegroeide nagels / verdikte nagels
  • Kalknagels
  • Cosmetische voetverzorging.

Gellak op de teennagels

Wilt u deze zomer die modieuze slippers of open schoenen weer aan?

Laat uw voeten dan ook eens extra verwennen met een mooie Gellak color van NCM. De Gellak color blijft 6 á 8 weken krasvrij op de teennagels zitten. Deze behandeling kan ook als manicurebehandeling geboekt worden. Op de handen blijft de Gellak  2 á 3 weken krasvrij zitten.

We hebben een ruime keus aan kleuren!

Heeft u al een afspraak gemaakt?

Leave a Reply