Uw handen weer mooi en zacht.

Uw handen zijn u persoonlijke visite kaartje. De handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van het lichaam en worden daarbij ook het meest blootgesteld aan de invloeden van buitenaf. Denkt u maar aan zon, regen, wind, kou en het veelvuldig handen wassen met zeep. Bovendien tonen uw handen u ware leeftijd.

Mooi verzorgde handen en een perfecte uitstraling!

Soms vragen u handen om meer verzorging. Vooral in de winter en als de centrale verwarming aangaat, dan kunnen uw  handen kunnen droger worden, kloven en ruw aan gaan voelen. Dan vraagt uw huid om wat meer aandacht en verzorging. U kunt dan kiezen voor een paraffine handpakking. Deze behandeling geven uw handen een intensievere verzorging.

“Gellak voor wekenlange mooie verzorgde nagels”  Of u op zoek naar een Trend of basis kleur, Ncm lak gel is er in diverse kleuren.

kinghs hair & Beauty Care

Nails

In de nagelstudio maken wij gebruik van Gellak op de natuurlijke nagel.

Gelnagels hebben een natuurlijke uitstraling, één van de voordelen van gelnagels is dat de gel flexibel en luchtdoorlatend is wat voor een betere conditie van de natuurlijk nagel zorgt. De gel kan op de natuurlijke nagel worden aangebracht of in combinatie met een verlenging(tip) en wordt uitgehard door middel van een led lamp. Na gemiddeld 3 à 4 weken verminderd de flexibiliteit van de gel en moet deze opgevuld worden. Hierbij wordt de bovenste laag verwijderd waarna een nieuwe kleur kan worden gekozen. Naast de natuurlijke look kunt u ook kiezen voor een french manicure of uit één van de vele kleuren.

 NCM LAK GEL

Wilt u een nog natuurlijke look dan kunt u kiezen voor de Ncm lak gel. Deze gel is in de vorm van een nagellak, en blijft 2 tot 4 weken op de natuurlijke nagel van uw handen zitten en 6 tot 8 weken op de nagels van uw voeten. Neem afscheid van onder andere:

– Dunne/ zwakke nagels

– Gespleten/afgebroken nagel

Kingh's NCM Gellak