Skip to main content

Doctor Babor Pro

Doctor Babor Pro is een professionele fruitzuren peeling lijn zonder geur of synthetische kleurstoffen. De fruitzuren peelings zijn gericht op huidverbetering-acne-rimpels-pigmentvlekken en huidvernieuwingDaarom is het mogelijk om nog doelgerichter en individueler te gaan behandelen. De schoonheidsspecialiste zal met u bespreken wat uw huid opdat moment nodig heeft. Zo komen we samen tot een op maat gemaakt behandelplan. De huid verbeterende lijn heeft diverse crèmes, hoogwaardige serums en maskers voor in de salon en voor thuisgebruik. U kunt thuis de huidverbetering voortzetten zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

 

 

Heeft u al kennis gemaakt met deze unieke huidverbeterings lijn.

Wat zijn AHA Fruitzuren Peelings?

Doctor Babor Pro AHA fruitzuren peelings behoren tot de zogenaamde chemische peelings die werken met de natuurlijke zuren zoals, melk-, wijn- ,citroen- , appel en glycolzuur. Als de peeling op de huid wordt aangebracht maken deze fruitzuren de kitssubstantie tussen de hoorncellen los, waardoor de huidstructuur losser wordt. Afhankelijk van de gebruikte en hoogte van de peeling en intensiteit kunnen de hoorncellen op verschillende diepten worden verwijderd.

De TheraPRO Peels zijn veelzijdig toe te passen en geschikt voor de volgende indicaties:

  • rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderende huid stevigheid
  • matte, vale vermoeide huid
  • onzuivere huid
  • huid met grove poriën
  • onregelmatige huidstructuur
  • pigmentvlekken

Direct na de behandeling heeft u een frisse, stralende en gladde teint. U kunt deze behandeling eenmalig toepassen, maar voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuurverband. Samen met u maken wij een op maat gemaakt behandel plan en geven u advies.

Doctor Babor Pro

Doctor Babor Pro Serums

De serums worden tijdens en na de behandeling ingezet voor een optimaal resultaat en huidbeeld. Doctor Babor Pro heeft 9 unieke serums met afzonderlijke werkstoffen. Van acute verzorgingsbehoefte met direct effect tot en met verzorgingskuren voor een langer resultaat. De serums geven de huid een push ter stimulering van de belangrijke huidfuncties.                                        Met o.a: Hyaluron, Boswelia, EGF, Retinol, Vitamine C.

 

Voor uw unieke samenstelling van de DOCTOR BABOR PRO behandeling, crèmes, serums en maskers zien wij u graag in ons instituut!

Vriendelijke groet,

Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care

Hilversum.

.

Leave a Reply