Skip to main content

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care te Hilversum.

Tijdig uw afspraak verzetten of annuleren

Als u een afspraak heeft gemaakt, dan rekenen wij op uw komst. Lukt dat niet om uw afspraak na te komen dan vragen wij u dit minimaal 24uur van tevoren telefonische of per email aan ons te melden. Indien de afspraak niet tijdig is geannuleerd zijn wij genoodzaakt 50% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Gebruik van de Widget

Als u gebruik maakt van de Widget dient u alle gegevens naar waarheid in te vullen en te controleren voordat u de boeking definitief maakt. Indien onjuiste gegevens zijn ingevuld bestaat de kans dat de boeking ongeldig is. Controleer u gegevens daarom goed. Met het accepteren van deze algemene voorwaarden gaat Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care vertrouwelijk om met uw e-mailadres gegevens.

Boekingen

Boekingen worden direct bij Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care geplaatst. Als u een boeking plaatst dan is deze geldig voor de datum en het tijdstip waarvoor de boeking is geplaatst. Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care kan voorafgaand contact opnemen om te verifiëren of de boeking doorgaat.

Boekingen zijn definitief wanneer u daarvoor het vinkje heeft aan gevinkt. Wijziging of annulering van een boeking zijn per email of telefonische te doen.

Het is van belang om op het gereserveerde tijdstip verschijnen. Indien u niet vanaf het gereserveerde tijdstip aanwezig bent, mag Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care besluiten de boeking alsnog te annuleren zonder tot enige vorm van restitutie verplicht te zijn. Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care doet er alles aan om het gereserveerde tijdstip beschikbaar te hebben, echter kan het voorkomen dat er iets uitloopt en dat u bijgevolg even moet wachten.

Herroepingsrecht

Het wettelijke herroepingsrecht voor consumenten is niet van toepassing op geplaatste boekingen (met of zonder aanbetaling) of de aanschaf van cadeaubonnen.

Contactgegevens

Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care

van Hogendorplaan 20

1215EH Hilversum

www.Kinghs.nl

035-6243100