Skip to main content

Curly Cutting

Curly Cutting

 

Een fijne beleving bij de kapper.

Draag jouw krullen zoals ze nog nooit gezeten hebben? Met de cutting curly kniptechniek krijg je meer volume en lucht in je krullen. We bespreken allereerst jou wensen en kijken hoe het haar valt. Ook kijken we naar wat voor producten je thuis gebruikt en/of je haren styld, daarna gaan we de haren knippen. Na het knippen gaan we je haren reinigen met een deep cleanser shampoo en verzorgen met een moisturizer crème en worden de haren gestyld.

Hou je van dikke bouncy krullen of mooie zachte krullen met meer veerkracht?

Elke krul krijgt aandacht waardoor het mooiste eind resultaat word behaald.

Verzorging van krullend haar

Krullend haar is vaak droger dan niet krullend haar en om mooi en elastisch te blijven heeft het extra verzorging nodig.

Weet je overigens waarom krullend haar vaak droger en stugger is?Curly producten

Talg, dat van nature in het haar aanwezig is, heeft het door de vorm van het haar moeilijker om de gehele haarlengte te bereiken. Hierdoor kunnen de lengtes en punten onvoldoende hydratatie krijgen waardoor ze droog en dun kunnen worden en makkelijk kunnen splijten. Pluizig haar is vaak het het gevolg. 

  • Een sulfaatvrije shampoo en een vochtherstellende crème is een must voor mooie, glanzende krullen.
  • Was je haar niet dagelijks, dit droogt het alleen maar uit.
  • Föhn het zo min mogelijk en als je het wel doet, föhn het dan met een diffuser en op een koude stand.
  • Drogen aan de lucht is het beste advies, kam of borstel het nooit, hierdoor wordt je haar juist alleen maar pluiziger!
  • Gebruik stylingsproducten die afgestemd zijn op krullend haar, deze producten bevatten ingrediënten die zorgen voor gladde, elastische krullen zonder dat het haar uitdroogt of hard wordt.

Anja en Elionora adviseren je graag welke producten geschikt zijn voor jouw krullend haar.

Belangstelling?

Neem gerust contact met ons op, of kom even langs om de lengte, elasticiteit en de conditie van jouw haar te laten bekijken. Dan bespreken haarspecialiste Anja of Elionora welke Curly behandeling het beste bij jouw haren past!

Wie weet tot gauw!