Kapsalon Kingh’s Hair & Beauty Care

Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care in kapsalon Hilversum. Een kapsalon met een visie, onze belangrijkste kernwaarden zijn: Kwaliteit, Passie, Plezier, Aandacht, Ontspanning, en Weldaad. Wij geven u een totaalbeleving mee: de weldaad van Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care!

Kapsalon Kingh’s Hair & Beauty Care bestaat al meer dan 36 jaar, we werken met een enthousiast team van top stylisten die ervoor zorgen dat u in een ontspannen sfeer geknipt, gekleurd, omgevormd en gestyld wordt. Onze passie is dat u als klant tevreden naar huis gaat. Naast de kappersbehandelingen besteden wij ook veel aandacht aan: BeautyVisagie, Manicure verzorging en Pedicure verzorging.

Kinghs Hair & Beauty Care Hilversum

Verzorging en glanzend haarKinghs_KerasilkControl_Goldwell

In de kapsalon werken we met het professionele merk Goldwell. Goldwell biedt een ruime keus in haarkleuringen, blonderen, ammonia vrije kleuringen, haarverzorging en stylingsproducten. Voor elk haartype en haar conditie heeft Goldwell het passende product. Met de juiste verzorging en stylingsproducten komt uw kapsel mooi naar voren en laten u weer stralen!

Beleef Nectaya de ammonia-vrije haarkleuring

Goldwell, is een expert op het gebied van professional haarkleuringen. Na 6 jaar intensief onderzoek door wetenschapers, presenteert Goldwell met trots Nectaya. Nectaya is de eerste ammonia-vrije haarkleuring. Met deze intensieve voedende haarkleuring behoud u haar zijn glans, geeft een betrouwbare grijsdekking tot 100% en heeft een aangename geur. U als klant geeft toch ook de voorkeur aan een milde haarkleuring, waarbij uw haar duidelijker gezonder zal gaan aanvoelen.

Trainingen Team

Het team van Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care volgt regelmatig trainingen op het gebied van haarstyling, huidverbetering en visagie. U als Kerasilk Babor Institute Kinghsklant stelt immers hogere eisen. Daarom is het van belang dat wij als kapsalon op het gebied van de nieuwste haarmode lijnen, trends en haarkleurtechnieken op de hoogte blijven. Het gezellige vakkundige team van Kinghs bezoekt regelmatig shows, seminars en beurzen.