Skip to main content

CRAITH LAB

Craith Lab

Every skin has its own story

Craith Lab werd ontwikkeld door experts in huidverzorging en epigenetica, met een gedeelde liefde voor de huid. We willen dat iedereen een gezonde, sterke en stralende huid kan hebben. De huid verzorgings producten van Craith Lab bieden een oplossing voor elk huidtype, ieder huidprobleem, elke huidconditie én iedere leeftijd.

Craith Lab Epigenetica

Craith Lab biedt epigenetische behandelingen die zich richten op het positief beïnvloeden van de huidcellen.  En belangrijker nog, we kunnen negatieve veranderingen en schade aan de huid weer herstellen denk aan invloeden zoals de zon, roken, milieu, voeding en stress. Als onze huidcellen beschadigen, delen deze beschadigde cellen zich steeds weer verder. Door epigenetica is dit proces omkeerbaar.

De epigenetische werkstoffen die Craith Lab gebruikt beïnvloeden de huidcellen op een positieve manier om ze weer gezond en sterk te maken. De producten versterken met epigenetica de kern van de cel, activeert het huideigen cel reinigingsproces en beschermt deze zo tegen schade van buitenaf. 

Kinghs Hair & Beauty Care Hilversum Craith Lab Gold producten

Ervaar de nieuwste epigenetische wetenschap in professionele skincare.

Wat is Epigenetica

De allerlaatste wetenschappelijke studies over epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. Craith Lab heeft op een geheel nieuwe manier naar onze huid en schoonheid gekeken, en deze omgezet in een innovatieve en resultaatgerichte huidverzorgingslijn. De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor Craith Lab.

Ervaring in SkinCare

De experts van Craith Lab® hebben we een unieke kijk op huidverzorging en kennis over epigenetica.

Onze skincare-producten

  • Verbeteren de huid
  • Beschermen de cellen
  • Versterken de huid barrière
  • Zorgen voor celregeneratie

Het resultaat? Een gezonde, stralende, frisse huid met een vermindering van lijntjes en rimpels.

Bescherm uw huid tegen alledaagse situaties

Puberteit, menopauze, … verschillende leeftijden brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Onze huid krijgt het stevig te verduren door stress, het milieu, straling van beeldschermen, wifi en de zon. Zelfs jonge  kinderen krijgen vaker te kampen met eczeem en allergische huidreacties.

Onze huid veroudert sneller, zonder dat we dat willen.

GOLD LINE | Revolutionair voor de rijpere huid

Craith Lab Gold line is een exclusieve huid verzorginglijn voor de veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen. Deze lijn zet vol in op cel communicatie, epigenetica en verjonging.

Doel: Het beschermen van de huid barrièrelaag voor een mooie stralende huid.

Laat u huid weer stralen!