Skip to main content

Mooie, stevige en gezonde huid! Vitamine C

By 16 oktober 2015maart 1st, 2017Geen categorie, Schoonheidssalon

Wat is Vitamine C?

Vitamine C is misschien wel de bekendste vitamine die u als consument kent.U eet ook wel eens een extra sinaasappel om zo uw weerstand op te peppen? Ook is het belangrijk bij allerlei lichaamsprocessen, want zelf kan het lichaam geen vitamine C produceren.

Waarom extra Vitamine C?

Vitamine C kan door de mens alleen opgenomen worden,via het eten van rijke voeding! Dat is in de praktijk wel een uitdaging, aangezien de voedingswaarde van het groenten en fruit dalen. Het is dan ook niet vreemd dat vandaag de dag, steeds meer mensen daar een te kort aan hebben. Een verminderde weerstand, slapeloosheid, wondgenezing  en vermoeidheid dat kan leiden aan een tekort aan vitamine C. Ondanks dat we er naar streven om zo gezond mogelijk te eten en bewust te leven!

Huid en gezondheid

Vitamine C is zeer belangrijk voor huid en gezondheid, en heeft u nodig voor een goede weerstand en voldoende energie. Daarnaast zorgt het voor een goed functionerend zenuwstelsel, gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Zonder vitamine C kan de huid geen collageen aanmaken. Het collageen dat onze huid elastisch en stevig maakt. Wist u dat het transport van het vitamine C naar de huidcellen daalt na uw 30ste levensjaar. Dat kan als gevolg hebben dat er fijne rimpeltjes kunnen ontstaan. Beleef het gevoel van een mooie, stevige en gezonde huid met de voedingssupplementen van laviesage!
vitamine c laviesage

 

 

 

Waar zit Vitamine C in!

U denkt misschien als eerste aan sinaasappels, maar het zit ook in ander fruit en groenten. Met name citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien zijn rijk aan vitamine C. Wist u dat in zure sappen, zoals sinaasappelsap de vitamine C beter behouden blijft!

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Als u gevarieerd eet, krijgt u gemakkelijk voldoende vitamine C binnen. Een te kort  komt nog wel voor bij alcoholisten en mensen met een zeer eenzijdig voedingspatroon. Vitaskin-C van Laviesage is een hoogwaardig voedingssupplement voor uw huid en gezondheid. Voor dagelijks gebruik 1 tot 3 tabletten per dag!

 

Met Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij – Gooi en omstreken.

laviesage vitamine c

Leave a Reply