LavieSage staat voor huid en gezondheid!

“Uw huid is de weerspiegeling van uw inwendige gezondheid”

Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Ze worden vaak ingezet om de huid te verzorgen, te verjongen of te verbeteren. LavieSage nutricosmetics kunt u combineren met de Babor cosmetica producten. Met behulp van specifieke behandelingen kunt u samen met uw schoonheidsspecialist een behandelprogramma samenstellen zodat u het beste resultaat krijgt dat aansluit bij uw behoefte en wensen .

Advies voor uw Huid!

De schoonheidsspecialiste kan u het beste advies geven op gebied van de dagelijkse verzorging van uw huid van binnen en van buiten. LavieSage Nutricosmetics zorgt voor uw dagelijkse huid-eigen nutriënten in combinatie met vitamine en mineralen die nodig zijn om de huid langdurig mooi en gezond te houden! De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

Producten

LavieSage ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen voor huidverbetering, huidverjonging, en tegen huidproblemen . De producten van Laviesage voorziet uw huid van extra bouwstoffen, mineralen, en voedingsstoffen waarmee het lichaam de huid in een betere conditie kan brengen.Het werkt ook als ondersteuning van herstel bij huid-activerende behandelingen . Uw huid krijgt weer een frisse en gezonde uitstraling!

laviesage vitamine c