Skip to main content

Detox voor Huid, Haar en Lichaamkinghs hair & beauty care

Detoxen van uw huid en lichaam, daar is nu de ideale tiijd van het jaar voor. Een mooie huid vergt verzorging, het gaat niet alleen om wat u op uw huid aanbrengt, maar ook wat u er van binnenuit voor doet!

De lente heeft lang op zich laten wachten, de afgelopen maand hebben we veel schommelingen gehad in temperatuur verschillen. In deze tijd zien we vaak dat de huid onrustig is. Door de verwarming van de winter is een tekort aan vocht en lipiden ontstaan. En door af en toe al wat warme dagen te hebben gehad, gaan de poriën weer wat open staan en de doorbloeding komt beter op gang. Deze verandering zorgt ervoor dat we meer oneffenheden zoals puistjes en mee-eters op het gezicht krijgen.

Net als de grote schoonmaak voor u huis in het voorjaar, is het zeker ook goed om uw huid te reinigen in deze tijd van het jaar!

De winter geeft vaak een ander eetpatroon en gezellige dagen zorgen voor veelal ongezonder eten. Om de huid goed te reinigen is het goed om eerst naar de darmen te kijken.

Detox voor uw huid start van binnenuit.

Als u een detox voor uw huid wilt zult u bij de darmen moeten beginnen. Uw huid is namelijk zoals ze mooi zeggen een uitscheidingsorgaan. Dit wil zeggen dat stoffen die niet thuishoren in uw lichaam via uw huid naar buiten komen. We zeggen niet voor niets uw huid is de spiegel van u ziel.

Door een detox kuur te doen en uw darmen weer aan te vullen met pre- en probiotica zorgt u er voor dat u immuunsysteem en uw darmflora verbeteren, u minder snel ziek wordt, en dat u veel beter vitamines en mineralen  kan opnemen.

Net zoals het tijd wordt om eindelijk de winterjas uit te trekken zo is het ook tijd om de dode huidcellen van uw huid te verwijderen. Als u afvalstoffen via de huid naar buiten komen is het wel belangrijk dat de huid deze stoffen goed kwijt kan en niet nog meer verstopt raakt met puistjes en mee-eters .

Starten met detoxen, maar hoe doe ik dat?

kinghs hair & beauty careDetoxen maar hoe doe ik dat? En hoe pas ik het in mijn dagelijkse bezigheid toe. Ik heb geen tijd en behoefte om iedere ochtend vroeger op te staan om allerlei gezonde sapjes te blenden. Met de detox kuur van Laviesage hebben wij de ideale oplossing. Cleansing Cure van Laviesage is speciaal ontwikkeld voor het detoxen van het lichaam. Zorg goed voor u zelf uw huid en Lichaam!

 

Met vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij.

Leave a Reply