Skip to main content

Wat te doen aan pigmentvlekken

By 22 februari 2020november 19th, 2020Geen categorie, Schoonheidssalon

Wat te doen aan pigmentvlekken

Wat te doen aan pigmentvlekken. Heeft u last van hyper pigmentatie of pigmentvlekken. En u stoort zich hier aan. Dan bieden wij u een oplossing aan. Liefst meer dan de helft van de vrouwen boven de 30 jaar stoort zich aan vlekjes op het gelaat, de hals en het decolleté. Hyper pigmentatie ontstaat bij overproductie van melanine op bepaalde plaatsen op de huid.

Wij hebben voor u een oplossing gevonden. Een combinatie van de juiste producten inclusief 3 doelgerichte behandelingen geven uw huid een zichtbaar resultaat in 6 weken tijd.

Behandeling 1

We starten met een Microdermabrasie & Ultrasound behandeling. Dit is een mechanische peeling die behoedzaam de dode huidcellen verwijdert. Het resultaat is een frisse en stralende teint.

U gebruikt na de microdermabrasie behandeling dagelijks het Age Spot Duo

Het duo bestaat uit :wat te doen aan pigmentvlekken

  • Age Spot Corrector. Dit is een rijk serum dat ouderdomsvlekjes corrigeert en inwerkt op de melanine vorming. Het serum vermindert bestaande hyperpigmentaties.
  • Age Spot Protector. Dit is een luchtige dagcrème met SPF 30. Die op efficiënte wijze bestaande verschuivingen in de huidkleur corrigeert. Zo voorkomt u nieuwe ouderdomsvlekken.

Behandeling 2

En na 2 weken volgt de 2de behandeling. Dat is een Dr Babor THERAPRO fruitzuurpeeling. Bij deze innovatieve peeling wordt fruitzuur-intensiteit ( 10%-20%-30%) individueel aangepast aan uw huidtype. Het resultaat is een maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid. Zichtbaar na de eerste behandeling.

Verzorging na de behandeling:

  • Overnight AHA peeling masker brengt u 1 a 2x in de week ’s avonds aan om de werking te optimaliseren.
  • Elke dag de Age-Spot duo producten.

Behandeling 3

En na 2 weken volgt de 3de behandeling. Doctor Babor Vitamine C Treatment. Deze behandeling bevat een hoge dosis vitamine C. En geeft de huid zijn een vitale frisheid , gladheid en een gelijkmatigere teint.pigementatie vlekken

Op de foto ziet u het resultaat na 6 weken intensief uw huid behandelen. En goed thuis verzorgen voor verminderen van pigmentatie vlekken.

Wanneer mogen wij u verwelkomen voor deze aanbieding:

3 Treatments behandelingen en 2 Doctor Babor Producten normaal 495,50 nu 455,00

Vriendelijke groet,

Babor Instiute Kingh’s Hair & Beauty Care

Winkelcentrum Heigalerij Hilversum.

Leave a Reply