Skip to main content

Wat kunt u doen aan droge-ruwe handen!

By 16 september 2015maart 1st, 2017Geen categorie, Manicure

Paraffine handpakking

Het najaar komt er weer aan! Dit betekent voor veel mensen droge, ruwe, schrale handen, met zelfs de neiging tot kloven. Bereid uw handen goed voor met een paraffine pakking. Een paraffine pakking is een zeer verzorgende en verzachtende behandeling voor uw handen die direct een zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn uw handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed en voelen ze zijdezacht aan.

Wat doet Paraffine?

Een paraffine pakking sluit de huid helemaal af, waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en kan de handcrème die van te voren is aangebracht beter worden opgenomen.

 

kingh's paraffine handpakking

Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst worden uw handen gereinigd om vervolgens de dode huidcellen te verwijderen met de babor body peeling. Na de peeling te hebben afgespoeld, worden de handen gedroogd. Door de peeling kunnen de werkstoffen van de handcrème beter worden opgenomen in de huid. De handen worden in gemasseerd met de  babor repair handcrème en daarna worden de handen één voor één in het warme paraffine bad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met een plastic handschoenen, daar overheen gaat een badstoffen handschoen om zo de warmte te behouden.De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. De pakking kan tijdens uw pedicure,kappers of gezichtsbehandeling gecombineerd worden. Na dat de paraffine zo’n 15 minuten zijn werk heeft gedaan wordt de paraffine verwijderd en voelen uw handen weer zijdezacht aan!

U Handen zijn uw visite kaartje!

Om langer van uw paraffine pakking na te genieten, adviseren wij u om thuis uw handen ook goed te verzorgen met de babor daily of repair hand crème en laten we de nagelriem olie ook niet vergeten. Op deze manier zullen uw handen nog langer zacht aanvoelen, beschermd zijn tegen de invloeden van buitenaf. Het is aan u hoe vaak u de paraffine behandeling wilt doen, maar hoe vaker de behandeling wordt herhaald hoe beter het is voor de handen! kinghs handcreme

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum,

Winkelcentrum Heigalerij,  Gooi en omstreken.

Leave a Reply