Skip to main content

Wat is de Mannen Haartrend Zomer 2016

By 6 april 2016april 7th, 2016Geen categorie, Kapsalon

Mannen Haartrend zomer 2016

De trends van de zomer 2016 brengen een hoop verassingen met zich mee, maar ook een paar oude klassiekers. Kortere baarden, langere haarlengtes, een beetje rock maar vooral brave jongen of ideale schoonzoon kapsels. Dit zijn de stoere haartrends voor de zomer van 2016. Volgt u de trend?

Haartrend Brave Look

De brave jongens look is de topper van 2016. Niet te kort maar ook niet te lang. Het kapsel is clean, eenvoudig en met een knipoog naar serieus. Voor overdag een klassieke look met een strakke zij scheiding. s’Avonds haalt u de handen door uw haar en geef je de lok beweging waardoor de look vrijer, en heel wat sexyer wordt. Breng een stevige gel aan terwijl het haar nog vochtig is, stijl het haar wel met de handen, want doe je het met een kam dan krijg je een onnatuurlijk effect.

Mannen haartrend 2016kinghs

Haartrend Man Bun

De meest bekende haarstijl van dit jaar is de man bun. De haarstijl was deze winter niet meer weg te denken, en zal ook deze zomer niet verdwijnen. Simpel gezegd: het is de knot voor de man. U kunt deze man bun op twee verschillende manieren dragen:

  • Bij volledige man bun is het gehele haar opgestoken. Er wordt vaak gesproken over een hipster bun. Deze knot wordt gecombineerd met een rommelige baard. Dit maakt deze look nog ruiger.
  • Bij de semi man bun is het haar voor driekwart opgestoken in een knot. Het haar wordt glad achterover gekamd. De onderkant daarentegen is rommelig, wat zorgt voor een ruige look op een andere manier.
mannen haartrend zomer 2016

Haartrend Krullen

Voor mannen met krullen is het altijd lastig om een geschikt kapsel te vinden. Langere haarlengtes komen weer in de mode. We signaleerden al meerdere malen de jaren ’70 krullenbossen (lange krullen zijn in). U denkt natuurlijk bij krullen aan kort haar, maar dit jaar hoeft u de krullen niet zo kort meer te knippen. Laat de bos krullen maar groeien tot een afro look. Het is gewaagd, maar zeker een stijlvolle look

Haartrend Nonchalant

Het haar vol met gel stoppen is voorbij. Geen helmpjes meer! We gaan voor warrig en out of de bed look. Als het kapsel strak geknipt is maakt het niet uit of dat u zo uit het bed stapt. Haal alleen de handen door het haar. Een geschikt kapsel voor mannen met een hoger gezicht. Wij zullen het kapsel zo knippen dat het de gezicht lijn accentueert.

Haartrend de Kuif

Het klassieke kapsel voor 2016 is de kuif. Een perfect kapsel voor de mannen met halflang haar. De zijkanten zijn kort gedekt geknipt en de bovenpartij is langer met toenemende lengte naar de voorkant. De contouren zijn niet te strak gemaakt. Draag het wat meer rechtop voor een nette, trendy look. U kunt dit kapsel ook dragen met een goed verzorgde baard. De baard mag ook nog in 2016, maar dan wel goed verzorgt  en kort! Zo draagt u de nette kuif gecombineerd met de stoere baard.

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij Gooi en omstreken.

Leave a Reply