Skip to main content

Waarom naar de schoonheidsspecialiste gaan?

By 3 september 2015november 20th, 2020Geen categorie, Schoonheidssalon

Waarom naar de schoonheidsspecialiste gaan?

Waarom naar de schoonheidsspecialiste gaan. Wat kan men dan verwachten. Wat doen we dan allemaal. Dat heb ik toch niet nodig? Dat zijn toch wel de meest voorkomende vragen. Een maskertje of crème aanbrengen dat kan ik thuis ook wel, denkt men vaak! Er zijn verschillende redenen om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, denkt u maar aan huidproblemen, de conditie van u huid wilt verbeteren, of gewoon heerlijk wilt ontspannen in het toch al drukke hectische bestaan.

Wat kunt u van een schoonheidsbehandeling verwachten!

De  belangrijkste reden van een goede schoonheidsbehandeling is misschien wel dat u wilt dat u huid in goede conditie wordt gebracht, en natuurlijk wordt gehouden. De behandelingen gaan veel verder dan alleen een maskertje aanbrengen. Zo kunnen we gaan werken aan huidverbetering, huidverjonging, acne, bindweefselmassage. We geven u ook advies over de verzorging producten, hoe u thuis uw huid het beste kunt gaan verzorgen, en om uw huid in een optimale conditie te krijgen en te behouden! Er zijn verschillende factoren die de conditie van de huid kunnen verminderen denkt u bijvoorbeeld aan;

  • Stress
  • Milieu
  • Roken
  • Medicijnen.

Voor wie is een schoonheidsbehandeling bedoeld?

Voor iedereen zowel dames als heren, jong en oud. Leeftijd is niet van belang, maar een goed verzorgde huid! Want we staan allemaal bloot aan de factoren die de huid schade kunnen aanbrengen en dat is dan niet leeftijd gebonden. Denkt u maar aan, zon, roken, medicijnen, milieu, stress, verkeerde voeding. Ook mensen met huid problemen zoals, acne, eczeem, en rosacea kunnen met de juiste behandelingen en verzorging de conditie van hun huid verbeteren.

 

Hoe vaak gaan mensen naar de schoonheidsspecialiste?

Dit verschilt natuurlijk. Ons advies om de conditie van de huid optimaal te behouden is tussen de 6 à 8 weken een behandeling. Komt u voor een kuurs behandeling dan bespreken wij met u wat het beste is voor uw huid. Om samen een mooi resultaat te krijgen en te behouden!

Vriendelijke groet,

Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care

Winkelcentrum Heigalerij Gooi en Omstreken.

Schoonheidsspecialiste

Leave a Reply