Skip to main content

Waarom is het reinigen van uw huid belangrijk

By 6 januari 2020november 15th, 2020Geen categorie, Schoonheidssalon

Waarom is het reinigen van uw huid belangrijk

Waarom is het reinigen van uw huid belangrijk. Aan het begin van de schoonheid staat de reiniging van de huid. Een perfecte reiniging is meer dan het oppervlakkig reinigen van de huid. De reiniging is de basis van een jeugdig uitziende, stralend en mooie huid. Want alleen op een goed gereinigde huid kan de verzorging met uw Babor crème haar werking volledig ontvouwen.

Alle Babor reinigingsproducten zijn zo samengesteld dat ze de huid enerzijds zeer grondig en intensief reinigen en tegelijkertijd ook de natuurlijke zuurbeschermingsmantel van de huid behouden. De reiniging komt met een pH-waarde van 5 tot 5,5 overeen met de natuurlijke pH van de huid. Tijdens het reinigen veranderd deze niet. Dat is zo uniek en zeer belangrijk! Babor Cleansing reinigt en respecteert uw huid.

Wat zijn Babor Hy-Öl en Phytoactive

Basis voor deze verzorgingsfilosofie is de ontdekking van de hydrofiele (= waterliefhebbende) reinigingsoliën door Dr. Michael Babor in het jaar 1955. Dr Michael Babor besefte als eerste dat een combinatie van de natuurlijke reinigingskrachten van olie en water de ideale methode voor de dieptereiniging van de huid betekent. In verbinding met water vormen deze ‘in water oplosbare oliën’ een soepele emulsie op de huid huid die zich vervolgens moeiteloos laat verwijderen. De beschermende hydrofiele reinigingsoliën zijn onder de naam HY-ÖL en Phytoactive als klassieker de basis van Babor Cleansing geworden.

Tot op de dag van vandaag is de Babor 2-fasen-reiniging met HY-ÖL en bijpassende phytoactives, afgestemd op het huidbeeld en huidtoestand, uniek op de cosmeticamarkt. Babor Hy-Öl en Babor Phytoactive horen bij elkaar, en kunnen niet afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. Ze maken beide een deel uit van de 2-fasen reiniging. Alleen de Hy-Öl gebruiken of alleen de Phytoactive heeft geen zin. De beide producten verstrekken elkaar tijdens de reiniiging. Ook voor de zeer onzuivere huid met acne en de zeer gevoelige huid die weinig kan hebben is de Babor Cleansing lijn uitermate geschikt.Waarom is het reinigen van uw huid belangrijk

De effectieve reinigingsproducten uit de Babor Cleansing lijn zijn basis voor uw verzorging. Bovendien biedt de Babor Cleansinglijn nog meer  reinigingsproducten aan. Voor elke huidtype heeft Babor een cleanser. Die de huid enerzijds zeer grondig en intensief reinigen, anderzijds haar natuurlijke beschermingsmantel laten behouden.

Ook benieuwd naar wat voor uw huid de juiste reiniging is.

Maak een afspraak in onze schoonheidssalon en we geven u advies.

Vriendelijke groet,

Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum.

Leave a Reply