Skip to main content

Waarom dagelijks de huid reinigen?

By 3 januari 2016november 20th, 2020Geen categorie, Schoonheidssalon

Waarom is dagelijks reinigen zo belangrijk?

Het reinigen van uw huid is één van de belangrijkste stappen in de dagelijkse verzorging van uw huid. Helaas gebeurd het nog te weinig. Een goed gereinigde huid neemt beter de werkstoffen op die in een crème of serum zitten. De werkstoffen in de crème en serums kunnen helaas niet door het “vuile laagje” wat er op uw huid zit doordringen. Zonder een goede reiniging is er geen goede verzorging mogelijk. Daardoor kunt u een onzuivere huid met verstoppingen krijgen. De huid kan er vaal en grauw gaan uitzien.

Hoe kunt u het beste de huid reinigen?

Belangrijk is het om uw huid 2 keer per dag te reinigen, s’morgens om de huid op te frissen en s’avonds om de stof en vuil deeltjes van de huid af te halen. Bij Babor hebben we verschillende soorten reinigingen. Een Hydrofiele olie en phyoactief, reinigingsmilk, reinigingsgel, reinigingsfoam of een enzymcleanser. Een reinigingsproduct brengen we aan in onze handen en verdelen even masserend zonder water over het gezicht. Vervolgens gaan we water toevoegen en masseren het nogmaals goed in en spoelen het daarna af met water.

Hoe vaak per dag reinigingen?

Een huid reinigt u 2 keer per dag ’s morgens en ’s avonds. Vaak hoor ik dat mensen zeggen ’s morgens doe ik het alleen met water, en ’s avonds reinig ik niet want daar ben ik te moe voor. Tijdens de nacht scheidt onze huid afvalstoffen en vetten uit dit ligt allemaal ’s morgens op de huid. Vet en afvalstoffen kunnen niet van de huid afgewassen worden met water. Alleen stof kunt u met water afwassen., met water kunt u alleen verfrissen maar niet schoonmaken.

Het is heel belangrijk om de huid ’s avonds te reinigen. Het vuil van overdag moet verwijderd worden met een reinigingsproduct. Uw huid is tijdens de nacht actief, waardoor het de meeste werkstoffen opneemt. Het is belangrijk dat uw huid schoon is zodat de werkstoffen van de crème goed kunnen worden opgenomen.

Verschillende reinigingsproducten

Babor heeft verschillende soorten reinigingsproducten. Het is belangrijk om een reinigingsproduct te gebruiken die afgestemd is naar de behoefte van uw huid. Door weersinvloeden, medicijnen, roken kan het veranderen. Het is dan ook belangrijk om de juiste reiniging te gebruiken. Graag wil ik u het verschil uitleggen van de verschillende soorten reinigingsproducten van Babor.

Waarom de huid reinigingen

1. Hdrofiele olie: dit is het verzorgende product om een huid te reinigen. Is geschikt voor elke huid, en droogt u huid niet uit.

phytoactif zorgt ervoor dat de hydrofiele olie goed met elkaar wordt vermengd. Zodat er geen olie laagje achter blijft.

2. Reinigingmilk : dit is een milk die u mengt met water en licht op schuimt. Kan iets uitdrogend werken. Meer geschikt voor gecombineerde en vetten huid.

3. ReinigingsFoam : dit is een schuim die we op het gezicht aanbrengen en licht in masseren, om het vervolgens met water te mengen zodat het nog meer gaat schuimen. Geschikt voor elk huid type maar werkt wel meer uitdrogend. Ideaal voor de vakantie.

4.Reinigingsgel : dit is een gel die het meest geschikt is voor een vette, acne huid. De gel kan meer uitdrogen.

5.Enzymcleanser : dit is een cleanser gemaakt van gedroogde enzymen die meer geschikt is voor de vette, acne huid. Is meer uitdrogend en heeft een diepte werking.

Met vriendelijke groet,

Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum,

Winkelcentrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

Leave a Reply