Skip to main content

Wat is Vitamine C?

Vitamine C is misschien wel de bekendste vitamine die u als consument kent. U eet ook wel eens een extra sinaasappel om zo uw weerstand op te peppen? Ook is het belangrijk bij allerlei lichaamsprocessen, want zelf kan het lichaam geen vitamine C produceren.

Een gezonde huid – Waarom extra Vitamine C?

Vitamine C kan door de mens alleen opgenomen worden, via het eten van rijke voeding! Dat is in de praktijk wel een uitdaging, aangezien de voedingswaarde van het groenten en fruit dalen. Het is dan ook niet vreemd dat vandaag de dag, steeds meer mensen daar een te kort aan hebben. Een verminderde weerstand, slapeloosheid, wondgenezing  en vermoeidheid dat kan leiden aan een tekort aan vitamine C. Ondanks dat we er naar streven om zo gezond mogelijk te eten en bewust te leven!vitamine c - een gezonde huid

Huid en gezondheid

Vitamine C is zeer belangrijk voor uw huid en gezondheid en voor een goede weerstand en voldoende energie. Daarnaast zorgt het voor een goed functionerend zenuwstelsel, gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Zonder vitamine C kan de huid geen collageen aanmaken. Het collageen dat onze huid elastisch en stevig maakt. Wist u dat het transport van het vitamine C naar de huidcellen daalt na uw 30ste levensjaar. Dat kan als gevolg hebben dat er fijne rimpeltjes kunnen ontstaan. Beleef het gevoel van een mooie, stevige en gezonde huid met de voedingssupplementen van Babor nutriceuticals.

Waar zit Vitamine C in!

U denkt misschien als eerste aan sinaasappels, maar het zit ook in ander fruit en groenten. Met name citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien zijn rijk aan vitamine C. Wist u dat in zure sappen, zoals sinaasappelsap de vitamine C beter behouden blijft.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid – een gezonde huid

Als u gevarieerd eet, krijgt u gemakkelijk voldoende vitamine C binnen. Een te kort komt nog wel voor bij alcoholisten en mensen met een zeer eenzijdig voeding patroon. Neem 2x daags een tablet uit de Babor nutriceuticals van de Cell lift plus, Cell Regeneration plus, Cell protect plus.

Leave a Reply