Skip to main content

Wat zijn de opvallendste haartrends 2016!

By 21 januari 2016januari 23rd, 2016Geen categorie, Kapsalon

Opvallende haarkleur trends van 2016!

Bij een nieuw jaar horen nieuwe haren bij!

Het nieuwe jaar weer fris beginnen.We willen een nieuwe look of kleur. Dit jaar hebben we een aantal kleur trends voor u op een rij gezet.Wat opvallend is dat we de uitgroei weer terug gaan zien, maar dan wel op een natuurlijke manier!

Bij de start van een nieuw jaar horen natuurlijk ook de nieuwe haar trends en de nieuwe haar kleuren. In 2015 waren de Balayage en de Granny haren helemaal in. We hebben voor u de nieuwe opvallendste haar trends voor u op een rijtjes gezet. Wat is voor u uw favoriete trend.

 

 

Space Hair

haartrends 2016 kinghs

kinghs haartrend 2016

 

Voor de durvers onder ons is er de trend Space-Hair.  Het is een trend die gebaseerd op de ruimte en de trend houdt dan in dat de punten heel donker gekleurd worden. Of het kan ook dat de bovenkant heel licht gekleurd wordt, met dan een donkere uitgroei.

Het is een heel gaaf en zeer gewaagd kapsel, maar helaas niet voor iedereen weggelegd.

Lived-in hair

Met de Lived-In haarkleur heeft u een hele natuurlijke look. Uw haar wordt op zo’n manier geverfd, dat het er heel natural uitziet. Door middel van hele subtiele highlights en een donkere aanzet lijkt uw haar bijna niet dat het geverfd is.

 

medium

kinghs haartrend 2016

Shimmering hair

Dit doet u misschien denken aan de pasteltrend van vorig jaar. We kijken naar uw huid welke pasteltint het beste bij elkaar passen en elkaar versterken. Bijvoorbeeld de kleuren: Koraal, Rose goud, Lila en Parelmoer. Daarnaast worden de kleuren op zo’n manier aangebracht dat uw haar er mooi van gaat glanzen

.thumbnailthumbnail

Rooting hair

The Rooting trend houdt in dat u aanzet donker geverfd wordt, en dan heel subtiel overloopt in hele lichte punten. Deze trend geeft ook een hele natuurlijke look. Maar dan net wat stoerder dan de Lived-In trend. De kleur kunt u in hele koele tinten of in hele warme tinten dragen.

kinghs haartrend 2016

The opal hair

We zijn allemaal wel een beetje verliefd geworden op deze trend. Het is begonnen met de Granny hair. In deze trend worden de haren eerst zilver of grijs geverfd, daarna worden er allerlei pastel tinten aan toegevoegd. Dit geeft een heel bijzonder effect. Het idee komt van de opaal stenen, deze stenen hebben ook zulke mooie tinten.

kinghs haartrend 2016

 

Ik hoop dat jullie leuke ideeen op hebben kunnen doen.
We zijn heel nieuwsgierig naar wat uw nieuwe haar trend van 2016 gaat worden!

 

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care in Hilversum,

Winkelcentrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

kinghs haartrend 2016

Leave a Reply