Skip to main content

Nieuwsbrief Herfst

By 7 oktober 2019november 17th, 2020Geen categorie, Schoonheidssalon

Nieuwsbrief Herfst

De Herfst komt eraan. Voor vele van u zit de vakantie er weer op en heeft u een fijne vakantie gehad. De herfst komt eraan, de dagen worden al wat korter en de nachten wat langer het weer is aan het veranderen en langzaam aan stemmen we af op de mooiste periode van het jaar. Uw huid kan in deze periode wel wat extra’s gebruiken, denk b.v aan een Microdermabrasie behandeling, een Fruitzuren behandeling, de Anti-Aging producten, de Adventkalender en het opfrissen van uw haren.

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een behandeling waarbij de dode huidcellen van de huid worden gehaald. Uw huid voelt zachter en gladder aan al na de eerste behandeling.
Wist u dat u een microdermabrasie behandeling kunt combineren met een 10% fruitzuren behandeling.
Wanneer komt u deze mooie behandeling ervaren?microdermabrasie behandeling

Anti-Aging producten en behandelingen

Oktober & November zijn bij Kinghs de maanden waarbij de ANTI-AGING producten worden uitgelicht. U kunt kennis maken met de vernieuwde Reversive Pro-Youth producten en behandeling, de HSR en de Seacreation producten. Deze producten zijn een weldaad voor uw huid met een gevoel van luxe, die perfect afgestemd zijn op de kersttijd.anti-aging gezichts behandeling

Tijdens deze Anti-Aging maanden zijn er luxe verwen/cadeausets te verkrijgen.

Babor Adventkalender

Gun uzelf een korte time-out met de intensieve ampullenkuur van Babor. U verwent niet alleen uw huid met het aanbrengen van elke dag een nieuwe ampul. U krijgt direct een onvergetelijk huidgevoel. 24adventkalender Babor Institute Kinghsdagen lang een vakje mogen open met elke dag opnieuw een verrassing.

Laat uw huid weer stralen tijdens de feestdagen!

Leave a Reply