De Herfst komt eraan!

Voor vele van u zit de vakantie er weer op en heeft u een fijne vakantie gehad. De herfst komt eraan, de dagen worden al wat korter en de nachten wat langer het weer is aan het veranderen en langzaam aan stemmen we af op de mooiste periode van het jaar. Uw huid kan in deze periode wel wat extra’s gebruiken, denk b.v aan een Microdermabrasie behandeling, een Fruitzuren behandeling, de Anti-Aging producten, de Adventkalender en het opfrissen van uw haren.

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een behandeling waarbij de dode huidcellen van de huid worden gehaald. Uw huid voelt zachter en gladder aan al na de eerste behandeling.
Wist u dat u een microdermabrasie behandeling kunt combineren met een 10% fruitzuren behandeling.
Wanneer komt u deze mooie behandeling ervaren?

 

Anti-Aging producten en behandelingen

Oktober & November zijn bij Kinghs de maanden waarbij de ANTI-AGING producten worden uitgelicht. U kunt kennis maken met de vernieuwde Reversive Pro-Youth producten en behandeling, de HSR en de Seacreation producten. Deze producten zijn een weldaad voor uw huid met een gevoel van luxe, die perfect afgestemd zijn op de kersttijd.

Tijdens deze Anti-Aging maanden zijn er luxe verwen/cadeausets te verkrijgen.

Bij aankoop van een HSR of Seacreation product ter waarde van € 99,00
Ontvangt u als cadeau een mini set GrandCru ampullen (waarde € 21,00)

Babor Adventkalender

Gun uzelf een korte time-out met de intensieve ampullenkuur van Babor. U verwent niet alleen uw huid met het aanbrengen van elke dag een nieuwe ampul, maar u krijgt direct een onvergetelijk huidgevoel, 24 dagen lang een vakje mogen open met elke dag opnieuw een verrassing.
Laat uw huid weer stralen tijdens de feestdagen!

Reserveer alvast uw adventkalander, want op = op

Color Revive Conditioner

Zijn uw haren door de vakantie en de zon opgebleekt of terug gelopen in kleur, gebruik dan de nieuwe Color Revive Conditioner van Goldwell om u lengte en punten weer op te frissen.

 

Tot ziens in onze kapsalon/Schoonheidssalon.

Vriendelijke groet,

Team Kingh’s Hair & Beauty Care

Leave a Reply

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!