Lycon Precision Waxing

By 15 juli 2020november 15th, 2020Geen categorie

Lycon WaxingLycon Precision Waxing

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care werkt met Lycon waxing. Wilt u gladde en moeiteloos gewaxte benen en het bijbehorende persoonlijke advies? Kom dan gerust naar onze schoonheidssalon in Hilversum! Maak een afspraak en ervaar de natuurlijke, heerlijk geurend lycon wax.

De lycon producten hebben een trendy en luxe uitstraling. In de schoonheidssalon maak ik gebruik van lycon hotwax, lycojet & eyebrown wax.

Ontdek de voordelen van Lycon waxing:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën.

Precision Waxing

Harsen met Lycon wordt ook ‘precision waxing’ genoemd. Al vanaf 1 millimeter wordt het haar moeiteloos gewaxd. Lycon bestaat uit zeer hoogstaande harsen op basis van natuurlijke ingrediënten. Aangevuld met aromatische oliën. De hars is super elastisch en hecht makkelijk aan de haren. Daarnaast is de hars voedend en verzorgend en kan het gebruikt worden op lage temperaturen. De behandeling is daardoor comfortabel en de huid voelt na de behandeling glad en zacht.

Lycon Waxing ook bij een gevoelige huid

Lycon heeft een breed aanbod van aangename producten. Zo zijn er de hot wax, strip wax en unieke LYCOjet waxen en bestaat er een complete lijn van voor- en nabehandelingsproducten, elk in heerlijke geuren en met de hoogwaardige essentiële ingrediënten. Juist door deze samenstelling is het geschikt voor iedereen. Ook als u een gevoelige huid heeft. De haartje fijn of juist hardnekkig zijn. Met de Lycon waxing is dat geen probleem.

Pijnloos waxen voor een gladde en perfecte huid!

Schoonheidssalon Babor Institute Kinghs Hair & Beauty Care

Bel of mail contact@kinghs.nl   035-6243100

Leave a Reply