Hoe cool blond bent u?

By 22 april 2016november 7th, 2016Geen categorie, Kapsalon

Cool Blond is het nieuwe Blond.

Dit seizoen draait alles om koele nuances.

Zeg maar dag tegen de koperachtige blond tinten en gele highlights. Warm blond maakt plaats voor cool blond. Geen ombré meer, maar verwelkom shading. Zachte schaduwen creëren een dimensie en geven kleur een rauw randje. De nieuwe cool blond collectie staat voor een asblond, zilverblond en helder blond, dat koeler en helderder is dan ooit te voren, om zo een prachtige nonchalante, sexy look te creëren

Multi Shading

Multi shading is de nieuwe techniek voor de verfijnde look met een knipoog naar koele elegantie. Dankzij multi shading is het mogelijk om de perfecte koele blond kleuren te creëren. Cool blond lijkt nu nog koeler in combinatie met een creatieve stijl.

multi shading kinghs

Deep Shading

Deep shading maakt koel, trendy blond- bruin haar echt sexy. Waar ombré zorgde voor zachte overgangen tussen bruin en blond, zorgt deep shading voor een nieuwe blond-bruin trend. Koele bruine en blonde nuances lopen vloeiend in elkaar over. Deep shading combineert vrouwelijke elegantie met een sensuele uitstraling.

kinghs cool blond

Natural Shading

Natural shading creërt de ultieme strand look!  Een gelaagde menging van drie in elkaar vloeiende kleuren met prachtige blonde schaduwen. Het is net of dat u uw haar gewassen heeft in zout water. Natural shading is de perfecte look voor haar dat over de schouders valt, met een knipoog naar een verleidelijke uitstraling.

natural shading kinghs

Soft Blond

Soft shading tovert een subtiele nuances met zachte kleurovergangen. Deze nieuwe techniek is perfect voor een onschuldige, casual look. De ijskoude blond nuances worden met deze shading techniek mooi geaccentueert.

Bent u ook nieuwsgierig welke koele blonde kleur bij u past, kom gerust langs voor kleur advies!

 

 

 

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkel centrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

soft shading kinghs

Leave a Reply