Skip to main content

How to cut my Hair

Bij Kinghs Hair & Beauty Care gaan we voor kwaliteit en doen wij graag wat extra’s voor onze heren klanten. Zo starten wij de behandeling met een adviesgesprek, vervolgens wassen we het haar met een ontspannende  was/hoofdhuid massage. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van fades kapsel maar ook voor elk gewenste kapsel kunt u bij ons terecht.

Het fade herenkapsel is een populaire, flatterende stijl waarbij het haar kort geknipt wordt bij de slapen en de nek en geleidelijk langer wordt naar de bovenkant van het hoofd toe. Afhankelijk van het haar en de persoonlijke stijl. Het fade herenkapsel past in zowel een informele als zakelijke omgeving.

Lang haar 

Wanneer je als man lang haar hebt kan je kiezen voor een mooi warrig mannenkapsel – hetzij met opgeschoren zijkanten, hetzij met zijkanten die wat langer zijn gelaten.

Heel wat mannen staat het erg goed langer haar en een baard – als je voor deze look gaat betekent dit dat jouw haar en look makkelijk te onderhouden zijn.

Lang haar met korte kanten: militair kapsel

Een eerste lange mannenkapsel is het lange haar met korte kanten. Hierbij wordt het haar wat langer gelaten terwijl de zijkanten opgeschoren worden, al dan niet met een fade look. De langere haren worden dan vastgezet met een gel of een wax,  meestal op een warrige look.

Lang haar met lange kanten 

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je zijkanten lang te laten. Op die manier kan je deze achter je oren kammen of zelfs een mooie man-bun maken.

 

How to style my Hair

Het haar op je hoofd kun je stylen met wax, gel en/of haarpasta. De fade zelf moet je ook bijhouden door om de paar weken naar de kapper te gaan. Het is verstandig om een foto van je gewenste kapsel mee te nemen naar de ons om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Leave a Reply