Skip to main content

Goed beschermd in de Zon!

By 27 maart 2017mei 22nd, 2017Geen categorie, Schoonheidssalon

Goed beschermd in de Zon!

Heerlijk het mooie weer komt er weer aan. De zon doet ons goed en produceert gelukshormonen, aanmaak van vitamine D en geeft ons energie. Maar hoeveel we ook van de zon houden, onze huid heeft goede bescherming nodig. Want voordat u naar het strand gaat of het terras , vergeet u Anti-Aging zon bescherming van Babor dan niet! Wij hebben een handig stappenplan voor u gemaakt om u te helpen uw huid mooi en gezond te houden.

Welke SPF is goed voor mijn Huid?

Het is allereerst belangrijk om te weten wat voor huidtype u heeft, en daar kunt u dan u zon bescherming op aanpassen. Want bijvoorbeeld een lichte huidtype die snel verbrandt, heeft een hogere SPF nodig dan bijvoorbeeld een donkere huidtype.

  • Stap 1: kies de juiste Sun Protection Factor (SPF). Hoe hoger de SPF, hoe langer u veilig in de zon kunt zitten. Let wel op, per huidtype verschilt dit natuurlijk.
  • Stap 2 : Waar kiest u voor, wat vind u lekker om aan te brengen. Creme, Spray of een Lotion.
  • Stap 3 : Breng altijd eerst u zon bescherming aan om daarna vervolgens u dagverzorging of make-up aan te brengen.
  • Stap 4 : Smeren, Smeren en nog eens Smeren. Ons advies is om elke 2 uur u zon bescherming opnieuw aan te brengen.
  • Stap 5 : Aan het eind van de dag moet u zich goed insmeren met aftersun. Om uw huid te kalmeren, hydrateren en verkoelen.
  • Kleine tip: bewaar u aftersun in de koelkast voor een extra verkoelend effect.

Creme, Spray of lotion?

Voorop staat dat alle zon producten u goed  beschermen tegen de zon, alleen wat vind u zelf prettig en de wijze van aanbrengen verschilt. Aan u de keuze wat u het prettigst vindt. Een creme is dikker van substantie en wordt vaak voor het gezicht gebruikt.  Een lotion brengt u aan op uw huid en hydrateerd gelijk. Ook handig, u ziet goed waar u nog niet gesmeerd heeft. De kans op een gemist stukje huid is dus relatief klein. Een spray is perfect om lastige plekken te bereiken. Spray meer en langer, want de kans is namelijk groot dat u onbedoeld stukken huid overslaat en dus alsnog verbrandt.

Klaar om te vertrekken!

Breng allereerst de zonbescherming aan en daarna pas u dagverzorging of make-up. Hoe mooi u make-up ook is, de zon brandt er genadeloos doorheen. Tegen de tijd dat u naar buiten gaat, zijn de werkzame stoffen ook ingewerkt (dit duurt namelijk minstens 15 minuten) en is uw gezicht beschermd. Dit geldt natuurlijk ook voor de rest van je lichaam. Wacht u tot u al buiten bent, dan is de kans groot dat u alsnog verbrand. Zonde!kinghs hair & beauty care

Hoe vaak smeren?

Smeren, Smeren en nog eens Smeren dat is ons advies. Liever een keer te veel dan te weining. Elke twee uur is zeker nodig. Heb u lekker gezwommen, smeer u dan direct daarna weer in. Waterproof betekent dat uw huid ook in het water beschermt bent. Maar na het zwemmen gelijk weer opnieuw insmeren.

Laat uw huid genieten!

U heeft van de zon genoten en uw huid gloeit thuis nog wat na. Tijd voor de laatste stap van vandaag. Want terwijl u bijkomt van een leuke dag, moet ook uw huid herstellen. De zon droogt uw huid uit wat weer kan leiden tot verlies van elasticiteit en kleine rimpeltjes. Dat wil u natuurlijk niet! Smeer daarom na het douchen uw huid goed in met een aftersun. Om uw huid te kalmeren, hydrateren en verkoelen.

 

Veel Plezier!Kinghs Hair & Beauty Care

Vriendelijke groet,

Kinghs Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

Leave a Reply