Skip to main content

Geef uw voeten de verzorging die ze verdienen!

By 12 mei 2016augustus 25th, 2018Geen categorie, Pedicure

Zijn uw voeten al klaar voor de zomer?

Veel mensen besteden weinig aandacht aan hun voeten, terwijl ze één van de belangrijkste functies vervullen, namelijk ons te dragen. Aandacht besteden aan gezichtsverzorging vinden we vaak heel normaal, maar hierbij vergeten we vaak onze voeten, die toch echt veel te verduren hebben. We lopen gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen, dat is in een heel leven gemiddeld 185.000 kilometer! In 185.000 kilometer kunt u maar liefst 4x rond de wereld lopen. Een pedicure is er voor iedereen, Voor man of vrouw, jong of oud iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Regelmatig uw voeten verzorgen kan veel klachten voorkomen. Vaak wachten we totdat we voet klachten hebben, zoals likdoorns, eelt en nagel problemen.

Ook het dragen van goed passende schoenen kan veel klachten tegen gaan. Vaak zie je dat veel sporters door het dragen van sportschoenen klachten kunnen krijgen van overtollig eelt en likdoorns.

Professionele voetverzorging helpt u om uw voeten gezond te houden en verlost u van eventuele klachten.

Geeft u uw voeten de aandacht die ze verdienen!

kinghs

Gellak voor uw voeten.

Om uw voeten helemaal een luxe uitstraling te geven kunt u een pedicure behandeling combineren met een gellak voor op de teennagels. Deze gel lak is een elatische gel, die zeer dun wordt aangebracht op uw teen nagels. Uw teennagels zien er weer mooi en verzorgd uit. Het blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. De gel lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken en verstevigt meteen de natuurlijke nagel.

 

Voor een langere tijd perfecte en verzorgde nagels, ideaal voor de vakantie!

 

Vriendelijk groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

Leave a Reply