Skip to main content

Excellent Instituut Kingh’s Hair & Beauty Care

By 4 november 2017november 18th, 2017Geen categorie, Schoonheidssalon

 Wist u dat,

Schoonheidsinstituut Kingh’s Hair & Beauty Care in Hilversum een BABOR Excellent Instituut is.

Het instituut Kingh’s Hair & Beauty Care werd door BABOR met de kwaliteitslabel ‘Excellent Instituut’ vijfsterren gecertificeerd. Door regelmatig bijscholingen te volgen op het gebied van behandelingsmethodes en gebruik van apparaten, versterkt zij niet alleen haar vakkennis en de competentie van haar team, maar zorgt ervoor dat het instituut continu in beweging is.

Als beauty-expert biedt Babor Instituut Kingh’s Hair & Beauty Care naast het persoonlijke advies ook behandelingsmethodes en verzorgingsproducten van top-kwaliteit. Zij vertrouwt om die reden op het familiebedrijf BABOR uit Aken, dat als marktleider in Duitsland en pionier van de professionele huidverzorging toonaangevend is.

De nauwkeurige verzorging wordt bij Babor Instituut Kingh’s Hair & Beauty care niet alleen tijdens de behandelingen gebruikt maar met het juiste advies voor thuis gebruik.

Mooie resultaten voor een glad, jeugdig en stralend uiterlijk worden door de schoonheidsexperts bereikt door doeltreffende behandelingen, apparatuur en producten van de luxueuze BABOR anti-aging serie.

Bij Kingh’s Hair & Beauty Care komt u tot rust even weg uit het drukke leven en een moment voor uzelf!

                                             Wanneer mogen we u verwelkomen in ons Instituut?

 

.

Leave a Reply