Skip to main content

Bindweefselmassage Gezicht

By 14 juli 2016november 7th, 2016Geen categorie, Schoonheidssalon

 Bindweefselmassage voor het gezicht!

Met een bindweefselmassage verbetert u niet alleen de kwaliteit van u huid, maar het stimuleert ook de doorbloeding. De massagetechnieken zorgen ervoor dat de middelste huidlaag wordt bereikt. Dit heeft een gunstige invloed op u stofwisseling, waardoor u lichaam de afvalstoffen gemakkelijker afvoert. De techniek zorgt er ook voor dat de bindweefselcellen worden bereikt.

Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Kortom u huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.

Wat houd een bindweefselmassage in!

Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Een huid die goed is doorbloed, is ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

•Verbetering van de huidconditie
•Stimulatie van de huid doorbloeding
•Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
•Verbetering van de opname van werkstoffen
•Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
•Bevordering van de celdeling
•Verbetering van de huidstructuur
•Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
•Verbetering van de huidweerstand

Wanneer zie je resultaat?

Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen aanbevolen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden. Het aantal keer  is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Bindweefselbehandeling in kuur verband voor langdurig resultaat!

Kinghs bindweefselmassage

Leave a Reply