Bescherming, Verzorging, Zonnebrand creme!

By 15 september 2015januari 3rd, 2016Geen categorie, Schoonheidssalon

Waarom moet u zonnebrand crème gebruiken?

Het is weer zover de zomer is in aantocht, dus tijd om ons regelmatig in te smeren met een zonnebrand crème! Een veel gemaakte fout is dat mensen weinig hun zonnebrand crème smeren, en denken dat heb ik net toch nog gedaan. Maar we kunnen onze huid niet genoeg beschermen tegen de UVA- UVB stralen van de zon. Begin daarom altijd met het gezicht en lichaam in te smeren zodra u onder de douche vandaan komt. De huid neemt de zonnebrand crème direct op en u weet dan zeker dat u de eerste uren beschermt bent tegen de zon. De vernieuwde zonnebrand crème van Babor laat geen witte waas achter, trekt direct de huid in en plakt niet.

 

Wat is het verschil tussen UVA- UVB Stralen?

We weten inmiddels dat we ons goed moeten beschermen tegen de UV stralen. Maar wist u dat we twee verschillende UV stralen hebben. UVA zijn de stralen die de huid kunnen verstoren, denk aan rimpelvorming en pigment vlekken. UVB zijn de stralen die ervoor zorgen dat we verbranden, u herkent het vast wel de schouders, oren, gezicht, en helaas ook huidkanker. De vernieuwde zonnebrand crème van Babor beschermd u huid tegen de UV stralen.

 

Waarom een aparte zonnebrand crème voor het gezicht?

Ons gezicht staat geregeld bloot aan de zon, want in het dagelijkse leven met mooi weer zitten we buiten, fietsen we, wandelen we, en gaan naar het strand. Het is daarom belangrijk om uw gezicht na de reiniging in te smeren met minimaal een SPF 15 of hoger. Dat kan zijn een crème of serum. Met de vernieuwde anti-aging sun care SPF 30 van Babor is uw huid optimaal beschermd tegen de sterke zonnestralen, en vroegtijdige huidveroudering.image.list

 

 

 

Wat zijn After Sun Care Producten?

De after sun care producten zorgen voor een intensieve verzorging van de huid. Het is belangrijk om de huid na het douchen goed te verzorgen. De speciale after sun producten zijn afgestemd op de behoeften van de huid na het zonnen. Ze kalmeren de huid, voorkomen beschadigingen, zorgen voor verkoeling en voorzien de gestreste huid van vocht en verzorging!

 

Alvast een prettige zomer toegewenst!

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

Leave a Reply