Skip to main content

Droge-Stugge en Doffe Haren tijdens de zomer!

By 16 juni 2015november 19th, 2015Geen categorie, Kapsalon

Droge, stugge en doffe haren tijdens de zomer?

Wat kunt u doen?

U herkend het vast wel droge, stugge en gespleten haar punten. Verkleurd door de zon, dof en soms groene haren door het gloor of zoute zeewater. Dit zijn veel voorkomende problemen onder de mensen. U herkend dit vast wel!

Ik vertel u graag wat meer over de sun producten van Goldwell. Deze lijn bestaat uit een shampoo, protect spray en masker. De shampoo zorgt ervoor dat de zout en chloor resten uit u haar worden gehaald. De protect spray geeft bescherming voor het verkleuren en uitdrogen van uw haren door de zon. Het masker heeft meer de verzorgende werking, zoals meer glans aan de haren, en het voeden van de haren!

 

Wat doet de sun protect spray!

Geeft het haar een rijke verzorging, zodat u het haar beter kunt doorkammen, bescherming tegen de zon, brengt het vochtgehalte weer op peil met de passie vruchtenolie. Door de uva en uvb bescherming blijft u kleur langer mooi. Wat het fijne aan de sun spray is, dat u het zowel voor als tijdens het zonnen kunt gebruiken. U hoeft de spray niet uit te spoelen. 6 tot 8 pompjes sprayen is voldoende voor de juiste bescherming voor uw haar.

kinghs goldwell sun producten

Wanneer gebruikt u de sun producten!

Haar wat erg uitgedroogd is door de zon, als u op reis gaat naar een zonnige bestemming, u veel zwemt in chloor water, en als u veel buiten bent. Waarom vergeten we dan toch zo vaak om ook onze haren goed te beschermen en te verzorgen tegen de zon en alle invloeden van buitenaf. Want ook onze haren hebben de juiste verzorging nodig net zoals uw huid!

 

Kortom alles wat u nodig heeft in de zomermaanden!

 

Met Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum,

Winkelcentrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

kinghs goldwell sun producten

Leave a Reply