Skip to main content

Babor SkinFirmor Tech RF

By 23 september 2021april 7th, 2022Geen categorie, Schoonheidssalon

Babor SkinFirmor Tech RF

Babor Skinfirmor Tech RF  is een behandeling om plaatselijk het huidverouderingsproces tegen te gaan. De behandeling geeft direct een zichtbaar gladde huid rondom de ogen, de mond en het voorhoofd.

De BABOR tech SkinFirmor RF behandeling combineert vernieuwende ontdekkingen op het gebied van radiofrequentie. Bij de behandeling maken wij gebruik van een speciaal opzetstuk met een elektrode die de energie van de radiofrequentie naar de diepere huidlagen leidt. Dit laat de watermoleculen in het weefsel trillen, waardoor de behandelde zone op een gecontroleerde manier wordt opgewarmd tot maximaal 41 °C. De huid wordt gestimuleerd en bevordert de nieuwe vorming van collageen en elastine, het verhoogt de microcirculatie, zodat het weefsel optimaal wordt voorzien van voedingsstoffen en zuurstof. De huid rondom de behandelde zone voelen steviger en gladder aan, verminderen de rimpels, donkere kringen en gezwollen ogen.

Babor Skinfirmor RF

Behandeling

De behandeling kan als kuurverband worden ingeboekt, maar ook gecombineerd worden met de andere BABOR-behandelingen. Na de behandeling met de SkinFirmor wordt de dr babor Repair Cellular Eye & Lip Serum aangebracht. De werkzame extracten van het Eye & Lip serum ondersteunen de effectiviteit van de radiofrequentie, waardoor de intensiteit van rimpels verder afneemt. Het serum adviseren wij voor thuisgebruik onder uw oog crème voor een optimaal resultaat.

Voor het beste resultaat adviseren wij u een kuur.

De kuur bestaat uit 6 behandelingen u komt 2x in de week naar de salon, de behandeling duurt 75min.

 

Wanneer mogen we u verwelkomen voor de mooie nieuwe behandeling.

Leave a Reply