Skip to main content

Waarom ampullen gebruiken?

By 11 maart 2016maart 1st, 2017Geen categorie, Schoonheidssalon

Waarom ampullen gebruiken?

“Ervaar het now effect in een glazen ampullen”

Ontdek het unieke effect van de Babor ampullen de hoog geconcentreerde werkstoffen in een glazen ampul. Binnen een paar seconden zorgen de ampullen voor een zichtbaar effect en geven de verzorging voor elk huidtype. Omdat ze zo hoog geconcentreerd zijn werken ze sneller dan crème.
Onze huid verandert voortdurend en word door talrijke factoren beïnvloed, bijvoorbeeld,

  • temperatuur wisseling
  • weersomstandigheden
  • stress
  • voeding

Ampullen worden altijd onder de dag – nachtverzorging gebruikt voor een intensieve verzorging. De ampul wordt direct opgenomen, daarna zorgt de crème voor de verdere verzorging.
De werkstoffen van ampullen zijn altijd sterker dan de werkstoffen die in een crème worden gebruikt.

Frisheid en uitstraling met een ampul

Babor ampullen werken altijd direct. Ze bevatten hoogwaardige werkstoffen die voor elk huidtype en huidconditie te gebruiken zijn. Ampullen zijn zeer geschikt als kuur, of voor een optimaal resultaat na een behandeling. Ook al met één ampul geeft u uw huid een echte beauty-boost.

Thuis gebruik ampullen

De ideale toepassing van een ampul is na een gezichtsreiniging en voor de verzorgings crème. Na het openen van de ampul met een tissue of een ampullen opener wordt de fluid aangebracht op het gezicht, hals en decollete en zachtjes met platte handen in gemasseerd. Kort laten inwerken en vervolgens de verzorgings crème aanbrengen.

Verzorging met direct resultaat

Wanneer u besluit voor een ampullen behandeling, ervaart u de meest intensieve vorm van schoonheidsverzorging. Een ampullen kuur zal uw huid er voor langere tijd laten stralen. Zo garandeert een kuur van 7 dagen een duidelijk zichtbaar en voelbaar effect. Maar als u uw huid een bijzondere luxe gunt, geniet dan van een kuur opbouw van 3 tot 4 weken die afgestemd wordt op de behoeften van de huid. Hoe langer de werkstoffen ampullen worden gebruikt, des te intensiever het resultaat.

Babor heeft voor elk huidtype, huidprobleem of huidconditie een gewenste ampul of het nu gaat om vocht-arme huid , anti-aging, gevoelige of gecombineerde huid. Kom gerust langs en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

”Het geheim van een mooie huid”

Slider_Babor_02-980x3

 

Met vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

Leave a Reply