Kerasilk Haarverzorging

De nieuwe kerasilk haarverzorging producten zijn exclusieve verzorging producten die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant, met een uitzonderlijk en langdurig resultaat! U krijgt het haar waarvan u altijd al hebt gedroomd! Of u nu kiest voor de verzorging producten voor thuis, de speciale treatment behandeling in de salon, u zult weer verliefd worden op uw haar!

Welk product past het beste bij u!

Kerasilk haarverzorging heeft voor elk haartype een passend product. Of u nu last heeft van weerbarstig, futloos, droog/beschadigd of juist fijn dunner wordende haren of hoofdhuid problemen. Of wilt u uw mooie kleur langer vasthouden, dat kan nu met de Kerasilk haarverzorging producten.

Kinghs_KerasilkControl_Goldwell

KERASILK CONTROL

Wat als u afscheid kunt nemen van weerbarstig, pluishaar en weer totale controle kan hebben! Kerasilk control werkt intensief in op de haarstructuur en geeft onhandelbaar en pluizend haar, haar glans en zachtheid terug. Geniet van zijdezacht haar wat elke dag makkelijk te stylen is!

Kinghs_KerasilkReconstruct_Goldwell

KERASILK RECONSTRUCT

Wat als u gestrest of beschadigd haren hebt! De nieuwe Kerasilk reconstruct geeft een langdurige verandering naar perfect soepel haar dat er gezond uit ziet! Werkt actief in op de haarstructuur, voedt gestrest en beschadigd haar met Keratine.

Kinghs_KerasilkRepower_Goldwell

KERASILK REPOWER

Wat als u fijn en dunner wordend haar hebt! De nieuwe Kerasilk repower brengt langdurige verandering naar perfect volumineus haar!Werkt actief in op de haarstructuur, versterkt fijn en futloos haar met keratine en elastine.

Kinghs_KerasilkColor_Goldwell

KERASILK COLOR

Wat als u uw kleur langer kan vasthouden!  De nieuwe Karasilk color biedt langdurig verandering naar perfect mooi en briljant gekleurd haar. Werkt actief in op de haarstructuur en geeft gekleurd haar intensieve glans met keratine en tamanu olie. Houd de mooie kleur en uitstraling nog langer vast!

Kom gerust langs en ervaar deze unieke verzorging behandeling!

Fall in love with your hair!