Skip to main content

B.R.U.S.H. Warmteborstel

De B.R.U.S.H. warmteborstel is een perfecte borstel om mooi  glanzend, pluisvrij en gepolijste haren te krijgen. Alsof je net van de kapper komt wie wil dat nou niet. Maar hoe krijg je zulke mooie haren? Dat is wat de consument zich afvraagt?

Met de B.R.U.S.H. Warmteborstel creëer je prachtige golven en volume in het haar. De borstel werkt door middel van warmte, maar blaast geen lucht. In de aluminium cilinder van de borstel zit Keratine, Argan olie en Macadamia olie verwerkt.

Keratine herstelt en voedt het haar. Arganolie helpt het vocht in je haren te herstellen en beschermt. Macadamiaolie beschermt tegen de zon en voedt het haar.

Hoe gebruik je de B.R.U.S.H. warmteborstel?

De professionele haarstylist is zeer handig met een föhn en borstel maar de meeste consumenten missen deze vaardigheid en vinden het erg lastig om hun haren te doen. Dan is de B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte tool voor jou. De B.R.U.S.H. warmteborstel is zeer handig in gebruik omdat je de borstel in droog haar gebruikt en warmt snel op en kan op elk gewenst moment van de dag worden gebruikt. De B.R.U.S.H. warmte borstel zorgt ervoor dat je zeer gemakkelijk glanzende, pluisvrije en gepolijste lokken krijgt.

Kenmerken

  • De technische onderdelen van de borstel zijn Macadamia olie, Argan olie en Keratine.
  • Geeft snel en makkelijk veel glans aan het haar en maakt het haar glad.
  • Met de borstel kun je ook mooie waeves en/of krullen maken.
  • Volume bij de aanzet creëren.
  • De borstel warmt op tot 200 graden.
  • Leverbaar in 30 mm & 40 mm.

Wij adviseren om de B.R.U.S.H. warmteborstel altijd eerst te komen uit te  proberen bij ons in de Kapsalon. Zo kun je zelf bepalen welke dikte het meest geschikt is voor jou haren. En om zelf te zien hoe makkelijk de B.R.U.S.H. warmteborstel is te gebruiken.

Wanneer kom jij de B.R.U.S.H. Wamteborstel uitproberen?