Welke Skinovage PX Producten passen bij mijn huid?

By 20 maart 2018november 15th, 2020Geen categorie, Schoonheidssalon

Welke producten van de Skinovage PX passen bij mijn huid?

Welke producten passen bij mijn huid? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om te kiezen welke crème u nu het beste kunt gebruiken. De Babor lijn is ook heel uitgebreid. In de vernieuwde Babor Skinovage PX zitten al zo ongeveer 27 verschillende crèmes en serums. Ik ga u in deze blog een handje helpen met het kiezen van een crème uit de Babor Skinovage Px verzorgingslijn.

Onze huid is zeer uniek! Het is een complex orgaan dat aan zowel inwendige als uitwendige invloeden onderhevig is. Daarom is het belangrijk om te weten hoe voelt u huid aan en in welk seizoen leven we. In de zomer zult u eerder een luchtige creme gebruiken in combinatie een een SPF zonnecrème en in de winter een rijkere vollere crème. Ook is het zeer belangrijk om te weten wat u als klant prettig vind om te gebruiken en wat aan genaamd ruikt en aanvoelt.

Babor werkt met 5 verzorgingslijnen, die alle het Epigentische Power Peptide bevatten, fijne texturen hebben en luchtig aanvoelen.

  •  Moisturizing  voor de droge huidSkonovage producten
  •  Calming voor de gevoelige huid
  •  Vitalizing voor de vermoeide huid
  •  Purifying  voor de vette onzuivere huid
  •  Balancing voor de gemengde huid

Hoe ziet een dagelijkse huidverzorging er dan voor u uit?

Gezichtsverzorging ’s morgens en ’s avonds:

  • Stap 1 en 2  De gezichtsreiniging Hy-oil met Phytoactive afgestemd op de huid.
  • Stap 3  Breng het Serum al kloppend aan in de huid, zowel onder de dag/nacht crème. Want wist u dat een serum 5maal meer werkstoffen heeft dan een crème.
  • Stap 4  Breng de oogcrème aan, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van het oog. Het ooggebied is gevoelig dus daar wrijven we niet maar kloppen zachtjes het product in de huid.
  • Stap 5  Als laatste brengt u uw dag/ nachtcrème aan. Deze is zorgvullig voor u uitgezorgt naar de behoefte van de huid en het seizoen.

Nu kunnen we starten met onze make-up of kunnen we met een mooi verzorgde huid gaan slapen.

Want wist u dat: slechts 30% hoe we ouder worden genetisch is vastgelegd, en dat de overige 70% is te beïnvloeden.

Onze voeding en diverse milieu-invloeden maar ook onze verzorgingsroutines hebben een belangrijke invloed op het huidbeeld bij het voortschrijden van de leeftijd. Daarom heeft BABOR nu de verzorginglijn SKINOVAGE PX met waardevolle ingrediënten toegevoegd die exact ingaan op de individuele behoeften van verschillende huidtypen. Zodoende is er een heel bijzondere en nauwkeurige verzorgingsformule ontwikkeld.Skinovage producten

Ouder worden? Niet met de vernieuwde Skinovage Px Lijn!

 

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Leave a Reply

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!