Wat kunt u doen aan uw pigmentvlekken?

Wat te doen aan uw pigmentvlekken

Heeft u last van hyper pigmentatie of pigmentvlekken en u stoort zich hier aan, dan bieden wij u een oplossing aan. Want liefst meer dan de helft van de vrouwen boven de 30 jaar stoort zich aan vlekjes op het gelaat, de hals en in het decolleté. Hyper pigmentatie ontstaat bij overproductie van melanine op bepaalde plaatsen op de huid.

Wij hebben voor u de oplossing gevonden, een combinatie van de juiste producten inclusief 3 doelgerichte behandelingen geven uw huid een zichtbaar resultaat in 6 weken tijd.

Behandeling 1

We starten met een Microdermabrasie & Ultrasound behandeling. Dit is een mechanische peeling die behoedzaam de dode huidcellen verwijdert. Het resultaat is een frisse en stralende teint.

U gebruikt na de microdermabrasie behandeling dagelijks het Age Spot Duo

Het duo bestaat uit :

  • Age Spot Corrector. Dit is een rijk serum dat ouderdomsvlekjes corrigeert en inwerkt op de melanine vorming. Dit serum vermindert bestaande hyperpigmentaties .
  • Age Spot Protector. Dit is een luchtige dagcrème met SPF 30 die op efficiënte wijze bestaande verschuivingen in de huidkleur corrigeert en de vorming van nieuwe ouderdomsvlekken voorkomt.

Behandeling 2

Na 2 weken volgt de 2de behandeling, dat is een Dr Babor THERAPRO fruitzuurpeeling. Bij deze innovatieve peeling wordt fruitzuur-intensiteit ( 10%-20%-30%) individueel aangepast aan uw huidtype. Het resultaat is een maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid, al na de eerste behandeling.

Verzorging na de behandeling:

  • Overnight AHA peeling masker brengt u 1 a 2x in de week ’s avonds aan om de werking te optimaliseren.
  • Elke dag de Age-Spot duo producten

Behandeling 3

Na 2 weken volgt de 3de behandeling, de dr Babor THERAPRO C Treatment. Deze behandeling bevat een hoge dosis vitamine C geeft de huid een vitale frisheid , gladheid en een gelijkmatigere teint.

Dit is het resultaat na 6 weken intensief uw huid behandelen en verzorgen voor verminderen van pigmentatie vlekken.

Maak gebruik van onze aanbieding:

3 Treatments behandelingen en 3 Dr Babor Producten normaal 495,50 nu 455,00

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care

Winkelcentrum Heigalerij Hilversum.

Leave a Reply

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!