Welke make-up past het beste bij uw huid?

Visagie Studio Babor Institute Kingh’s Hair & Beauty Care geeft u advies en helpt u graag bij het vinden van de van de juiste make-up. Want het kiezen van de juiste make-up bij uw huidtype en huidskleur kan best lastig zijn. Welke kleur foundation past het beste bij mij, staat deze kleur lippenstift mij goed. Het is daarom belangrijk om van te voren na te gaan voor welke gelegenheid u de make-up wilt gebruiken. Bent u op zoek naar make-up dat geschikt is voor iedere dag dan kiest u eerder voor neutrale en wat lichtere kleuren. Of bent u op zoek naar make-up voor een mooie avond look, dan kiest u bijvoorbeeld voor donkere kleuren.

Make-up is net als mode ieder seizoen zijn er weer nieuwe kleuren en trends. Of het nu om een basis make-up, fotoshoot of bruidsmake-up gaat de visagiste geeft u het passende advies. De visagiste kijkt samen met u naar uw gezichtsvorm, kleur van uw ogen en uw kledingstijl. In de salon werken wij met het cosmetica merk Babor. De producten van Babor zijn getest door dermatologen en bevatten natuurlijke ingrediënten. Waardoor de kans op irritatie aan de ogen en de huid verkleind.

 Wist u dat u met de juiste make-up  zich beter voelt en dat ook uitstraalt!
Bruidkapssel en Bruidsmake-up

Mooi op de mooiste dag van uw leven!

Uw bruidsmake-up bepaalt een groot deel van u uitstraling. U wilt er niet achter komen bij het bekijken van de foto’s, dat uw ‘smokey eye’ toch meer weghad van een blauw oog! Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat u mooi vindt, welke uitstraling u het mooiste vindt en het beste bij u past! Daarom bieden wij in onze salon voor u de gehele verzorging aan. Zoals uw haar, make-up en nagelstyling.

Hoe werken wij?

Wij hebben eerst een intake gesprek met u waarbij we samen kijken naar de mogelijkheden, luisteren naar u wensen en kijken naar uw gezichtsvorm. Daarna maken we een afspraak voor een proef-make-up. Wij adviseren u om 3 à 4 weken voor de datum langs te komen. Om zo op u onvergetelijke dag te stralen!

Ook kunt voor u zelf ontdekken welk bruidskapsel en style het beste bij u en uw jurk past. Wilt u iets in het haar dragen of losse krullen of misschien u haren opgestoken hebben. Alles is mogelijk. Wij willen u op uw onvergetelijke dag laten stralen!

Kom gerust langs en bespreek de verschillende mogelijkheden!