HaarTrend Najaar 2015/2016

By 29 september 2015oktober 20th, 2015Geen categorie, Kapsalon

Wat is de nieuwe haartrend voor het najaar?

Wat kunt u dit najaar verwachten op het gebied van de haartrend 2015/2016. Dit jaar zien we volop nonchalante kapsels, opgestoken haar, de korte bob of lob, maar ook de lage paardenstaart is dit najaar niet weg te denken. Het bobkapsel is ook in 2015 trendy, of u deze look kort of strak draagt, bot of plukkerig knipt alles kan en mag. Het bobkapsel is prachtig! Wat ook booming wordt zijn de rode haarkleuren. We gaan veel gewaagde kapsels zien dit najaar!

 

Nonchalante Kapsel

Heeft u niet altijd zin om een mooie strakke look te maken, dan is dit zeker iets voor u! Nonchalant mag dit jaar. Deze casuel hardo is super veelzijdig, u kunt uw haar los of vast dragen, of u kunt  een mix van beide maken!

Hoe maakt u uw haar nonchalant? 

Spray op de aanzet de naturally full van Goldwell en op de lengte en punten de strucure me. Fohn u haar ondersteboven en kneed met u handen door het haar, u kunt ook een diffuser gebruiken dit om een rommelig effect te krijgen.Voor een rommelige slag kunt u een vlecht in draaien en daar dan mee gaan slapen. Als u de vlecht er de volgende dag uithaalt en er een rommelige knot van maakt  “Kan u dag niet meer stuk”style_sign

Opsteek kapsel

De kapsels anno 2000 zijn super vrouwelijk en glamorous. Of u het haar nu nonchalant, rommelig, kort of halflang draagt, de haartrends van nu bieden veel mogelijkheden!

Lage paardenstaart

De lage paardenstaart zien we bijna elk jaar terug komen op de catwalk. Dit jaar dragen we de lage paardenstaart, zowel strak of netjes, messy of nonchalant alles kan. De strakke variant kunt u afwisselen met een midden of zijscheiding. U kunt een plukje haar om een elastiekje wikkelen en vastzetten met een speldje. Zo zie je het elastiekje niet. Voor de nonchalante look brengt u op lengte en punten de raughman met een wrijvende beweging aan. Taupeer het haar bovenop en maak een lage paardenstaart. Trek daarna nog wat plukjes los en zo creeed u een stoere look!

haartrend opsteken

Leave a Reply

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!