Skinovage PX Huidverzorging

Uit baanbrekende resultaten is gebleken dat genen niet alles bepalen. Ook onze voeding en diverse milieu-invloeden hebben een belangrijke invloed. Maar ook verzorgingsroutines hebben invloed op het huidbeeld. Daarom heeft BABOR de verzorginglijn SKINOVAGE PX ontwikkelt. Waardevolle ingrediënten toegevoegd die exact ingaan op de individuele behoeften van verschillende huidtypen.

De vernieuwde Skinovage Px heeft de volgende 5 verzorgings stappen:

  • Stap   1 en 2 Hy-oil met daarbij de passende Phytoactive
  • Stap   3 Serum
  • Stap   4 Eye Creme
  • Stap   5 Creme Light of Creme Rich.

Heeft u al kennis gemaakt met de vernieuwde Skinovage PX verzorgingslijn van Babor. Wist u dat slechts 30% genetisch is vastgelegd. En dat 70% van de overige invloeden.

Skinovage MOISTURIZING

Age preventing en intensief vocht voor de droge huid.

Bij een droge huid ontbreekt het aan vet en vocht. Daardoor kan de huid er mat, ruw en schilferig uit zien en voelt minder elastisch en soepel aan. Vooral na de reiniging treedt er vaak een onaangenaam, gespannen gevoel op. In het bijzonder zorgt een gebrek aan vocht voor het ontstaan van fijne droogterimpeltjes, zogenaamde plissérimpeltjes. Deze zijn vooral aanwezig op de wangen en onder de ogen.

SKINOVAGE MOISTURIZING hydrateert de huid op intensieve en langdurige wijze met het DEEP MOIST extract en verzorgt haar met waardevolle lipiden. Met een herstelde lipiden- en vochtbalans wordt de natuurlijke huidbeschermingsbarrière geharmoniseerd om zo het vochtverlies te voorkomen.kinghs Hair & Beauty Care

Skinovage CALMING

Age preventing en kalmerende verzorging voor de gevoelige huid.

De huid kan van nature gevoelig zijn maar ze kan dat in de loop van het leven ook worden. Milieufactoren,maar ook de persoonlijke levensstijl kunnen de natuurlijke huidbeschermingsbarrière verzwakken, zodat de huid vreemde en schadelijke stoffen niet meer kan afweren. De huid reageert met roodkleuringen, irritaties en een onaangenaam gespannen gevoel; ze ziet er uitgeput, vlekkerig en voor een gedeelte schilferig uit.

Het CALMING verzorgingssysteem met het INTENSE CALM extract zorgt voor een kalmering van de geïrriteerde huid en verzacht de door stress veroorzaakte roodkleuringen. De huidbeschermingsbarrière ziet er gesterkt uit en de gevoeligheid van de huid wordt verminderd.
Voor de gevoelige huid zijn de producten samengesteld zonder kleur- en parfumstoffen.

Skinovage PURIFYING

Het verzorgingssysteem voor de vette, onzuivere huid.

Een vette huid laat een verhoogde hoeveelheid lipiden aan haar oppervlakte zien, veroorzaakt door een overmatige activiteit van de talgklieren. Ze huid heeft vaak grove poriën, glanst en neigt door een verhoogde verhoorning van de bovenste hoorncellen tot vorming van comedonen en huidonzuiverheden zoals puistjes. Het vaakst treedt dit huidbeeld op tijdens de jeugd. Maar bij sommige mensen blijft het huidbleed tot midden de 40ste levensjaar bestaan of treedt pas voor de eerste keer op tussen het 30e en 40e levensjaar. Men heeft dan een verzorging nodig die niet alleen betrouwbaar werkt tegen onzuiverheden maar die ook het voortschrijdende verlies aan elasticiteit en de vorming van lijnen en rimpeltjes tegengaat.

Het PURIFYING verzorgingssysteem met het SUPER PURE extract helpt om aanwezige huidonzuiverheden te reduceren en kan het ontstaan van nieuwe voorkomen. De huid ziet er zuiverder en meer hersteld uit.

Skinovage BALANCING

Het verzorgingssysteem voor een jeugdige uitstraling bij een gemengde huid.

Als glanzende huiddelen en een droge huid elkaar treffen, ziet de teint er vaak mat en ongelijkmatig uit. Het verzorgingssysteem met de herstellende werkstof Sebucon en zeeplankton-extract brengt het vochtgehalte van de huid langdurig in balans, matteert en verfijnt zichtbaar de poriën van de huid. Ook zorgt het epigenetisch biologisch power-peptide voor age preventing op epigenetische wijze en het versterkt de cellen.

De huid ziet er frisser en gelijkmatiger uit.Babor

Skinovage VITALIZING

Het verzorgingssysteem voor de vermoeide huid.

Stress of psychische belastingen maar ook milieu-invloeden zoals uv-straling, blauw licht of luchtvervuiling laten de huid er vaak vermoeid, uitgeput en vaal uitzien. Ze heeft een matte uitstraling, ziet er vaak grof en oneffen uit en verliest aan spankracht, elasticiteit en stevigheid.
Het ontbreekt de huid aan energie om zich tegen schadelijke milieu-invloeden te weren en het huideigen regeneratieproces optimaal te laten verlopen.

SKINOVAGE VITALIZING stimuleert de stofwisseling en levert zodoende krachtige energie voor huideigen regeneratie- en celvernieuwingsprocessen. Het ENERGY Plus complex laat de teint er frisser en gelijkmatiger uitzien. Blue light protect beschermt de huid tegen blauw licht en daardoor tegen veroorzaakte digital aging. Ook zorgt het epigenetisch biologisch power-peptide voor age preventing op epigenetische wijze en versterkt de cellen. De huid ziet er rozig fris uit en heeft een vitale uitstraling.