De Beauty Angel ELT is een unieke combinatie van lichtbehandeling en verzorgingsproducten.

De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnes behandeling en speelt in op de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en huidverbetering.

Beauty Angel gaat de strijd aan tegen huidveroudering

Huidveroudering dat woord kennen we allemaal, maar hoe komt het en hoe wordt het veroorzaakt? Het heeft met verschillende factoren te maken. Een groot deel van deze factoren hebben wij zelf in de hand: stress, weinig slaap, slechte voeding en roken. Maar helaas is huidveroudering voor een deel een proces dat al start na het 25ste levensjaar. De huid ziet er vaak vermoeid, vaal en heeft een onregelmatig teint. Gelukkig kunnen we het proces van huidveroudering vertragen, mede dankzij de Beauty Angel ELT. De Beauty Angel maakt gebruik van een breed lichtspectrum dat ondanks de zeer effectieve werking, veilig en zacht is voor de huid. De Beauty Angel zet het lichaam aan tot het produceren van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Door regelmatig een behandeling te nemen worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

FOTO BEGIN VAN DE BEAUTY ANGEL    FOTO NA 10x BEAUTY ANGEL

Wat zijn de directe resultaten van de Collageenlamp:

 • Zachte en soepele huid
 • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
 • Meer lichtintensiteit voor de huid
 • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
 • Ontspanning en goede gezondheid.

Wat zijn de resultaten van de Collageenlamp op lange termijn:

 • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld.
 • De rimpeltjes in het gezicht en decolleté zullen verminderen
 • Ouderdoms- en pigmentvlekjes verbleken.
 • Resultaat dat uw huid er gezonder, stralender en strakker uit ziet.

De Beauty Angel ELT behandeling

Een Beauty Angel ELT behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voor dat uw huid blootgesteld wordt aan het licht van de Beauty Angel, wordt uw huid gereinigd. Na deze reiniging word er een serum of ampul aangebracht die de werking van het collageen stimuleren. Uw huid is klaar om aan het ELT collageen licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een dag- of nachtcrème aangebracht. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van 48 uur aan. Ter bescherming van het felle licht, worden uw ogen tijdens de behandeling beschermd.

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de ELT  behandeling regelmatig en over een langere tijdsduur ondergaan moeten worden. Door de aanvulling met de dr Babor collageen crème verzorgingsproduct wordt de werking van de behandeling verhoogd. De Elt behandeling is zowel in kuurverband als bij de Anti-Aging, Fruitzuren en Microdermabrasie behandelingen goed in te zetten. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

Is de Beauty Angel ELT behandeling voor iedereen geschikt?

De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Maar er zijn wel uitzonderingen waar we extra voorzichtig mee zijn;

 • Een te lage bloeddruk,
 • Zwangere vrouwen,
 • Last van epilepsie,
 • Mensen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht
 • Mensen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint- Janskruid),

Bij de eerste ELT behandeling is een minimale dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid eerst te testen.

Bel of mail en vraag naar de verschillende mogelijkheden van de Beauty Angel ELT collageen lichttherapie behandeling.

Wanneer mogen wij u verwelkomen om deze behandeling te komen ervaren?

Prijzen

Kenningsmaking prijs van 45min  voor  € 49,50

Wintertreatment 3 behandelingen  voor €149,50 incl een 15ml collageencrème

In combinatie met gezichtsbehandeling: € 25,- los te boeken.