Babor Nutriceuticals

Babor Nutriceuticals voedingsupplementen zorgen ervoor dat de huid van binnenuit wordt versterkt. Uitgebreide huidverzorging van buitenaf is niet altijd voldoende. Het is ook belangrijk om de huid van binnenuit te verzorgen. Vitaminen, mineralen en sporenelementen spelen een belangrijke rol bij de gezondheid van de huid. Vaak is het echter in het leven van alledag heel moeilijk om zo doelgericht ‘gezond en goed’ te blijven eten. De microvoedingssupplementen kunnen u daarbij helpen. Ze zijn een effectieve voedings-aanvulling, om de huid te verzorgen en haar natuurlijk mooi te maken.Babor Nutriceuticals

Na welke periode geven de nutriceuticals resultaat?

Dit hangt sterk af van de individuele huidtoestand en het microvoedingssupplement. Over het algemeen kan men na ca. vier tot acht weken de eerste veranderingen zien en gewaarworden.

  • Alleen werkstoffen inbegrepen
  • Vrij van gluten
  • Zonder kleur-smaak-en geurstoffen
  • Vrij van lactose
  • 100% Vegan
  • Hypoallergeen
  • Bewezen kwaliteit.

Babor Nutriceuticals Cell Power Plus

Geconcentreerde Celenergie

Voor de dagelijkse ondersteuning van de natuurlijke energiewinning van de huidcellen en een normale energiestofwisseling in de huid met niacine en atragalus-extract.

Babor Nutriceuticals Cell Protect

Antioxidatieve Huidbescherming

De dagelijkse ondersteuning van het natuurlijke huideigen weerstandsvermogen en de bescherming van de huidcellen tegen oxidatieve stress met vitamine C, aangevuld door hoogwaardige astaxanthine en resveratrol.

Babor Nutriceuticals Cell Lift Plus

Complete Schoonheidsformule

Voor de dagelijkse ondersteuning van de collageenvorming, voor het behoud van de normale huidstructuur een gezond huidbeeld met hyaluronzuur-collageen-complex, Babor-Phyt, vitamine C en biotine.

Babor Nutriceuticals Cell Regeneration Plus

Huidondersteuning en -Regeneratie

De dagelijkse ondersteuning bij de collageensynthese voor een normale huidfunctie en ter bescherming van de huidcellen tegen oxidatieve stress met zink en vitamine C, als ook aanvullend boswelia en betaglucaan.

Babor Nutriceuticals Syn-Biotic Plus

Kracht van binnenuit

De dagelijkse ondersteuning vanuit het centrum van het lichaam met insuline, plantenextractenen lacto-enbifidusculturen, alsmede riboflavine en niacine die bijdragw aan het behoud van een gezonde huid.

Babor Nutriceuticals Sun Protect Plus

Zonbescherming van binnenuit

De dagelijkse ideale aanvulling bij de zonbescherming van buiten, met betacaroteen en lycopeen, alsmede zink en vitamine C, die bijdragen aan de bescherming van de huidcellen tegen oxidatieve stress.