Voel je mooi, voel je goed…. Je goed voelen en er goed uitzien, dat vindt iedereen belangrijk.

Schoonheidssalon Kingh’s Hair & Beauty Care in Hilversum. Heeft maar één  uitdaging en dat is: uw huid in de beste conditie te krijgen en te behouden. Door constant nieuwe behandeltechnieken toe te passen, staan wij voor optimale huidverbetering en anti-aging. Onze schoonheidspecialisten zorgen ervoor dat u in ontspannen sfeer en rust kunt genieten van een behandeling. Even weg uit het drukke leven en een moment voor uzelf. In een persoonlijk gesprek bespreekt de schoonheidsspecialiste samen met u, uw wensen en mogelijkheden van behandelingen. Natuurlijke schoonheid staat voor ons centraal.

Ons team is gespecialiseerd op het gebied van huidverzorging, anti-aging, huidverbetering, microdermabrasie, micronnedling,massages en make-up advies. Schoonheid komt van binnenuit bent u ontspannen dan is uw huid dat ook en zult u merken dat uw huid er gezonder en stralender uit gaat zien.

Babor Cosmetics

Wij werken in onze salon al meer dan 20 jaar met het merk Babor
De Babor cosmetics producten zijn op natuurlijke basis met veel werkstoffen en een hoge verdraagzaanheid voor uw huid. Babor Cosmetics wordt ontwikkelt door huidspecialiste en dermatologen. De producten worden niet getest op dieren.

Onze BABOR producten zijn:

  • vrij van PEG’s (polyethyleenglycolen)
  • vrij van synthetische siliconenoliën
  • vrij van huidprikkelende minerale oliën
  • vrij van paraffinen
  • vrij van parabenen
  • vrij van grondstoffen van dierlijke oorsprong.

Komt u gerust langs voor een vrijblijvend advies gesprek. De schoonheidsspecialiste werkt samen met u aan een mooie, gezonde en stralende huid.

Visagie studio

Naast de reguliere kappersbehandelingen besteed Kingh’s Hair & Beauty Care ook veel aandacht aan Beauty en Visagie. In de salon werken wij met visagistes die op een professionele manier uw make-up kunnen aanbrengen en/of adviseren. Of het nu om een dag/avond make-up, bruidsmake-up of foto shoot gaat de visagiste geeft u het passende advies.

Diverse mogelijkheden behandelingen

In onze schoonheidssalon kunt u onder andere terecht voor diverse behandelingen zoals:

Luxe gezichtsbehandelingen, Microdermabrasie & Ultra Sound behandeling, Microneedling behandeling, Anti-Aging behandelingen, Massage, Make-up advies, Pedicure en Manicure behandeling.

kinghs ageID