Pedicure Voetverzorging

Wist u dat…..uw voeten u een leven lang dragen! Maar krijgen die ook van u de aandacht die ze verdienen! Een pedicure behandeling is voor iedereen essentieel, want wist u dat als u beschadigde voeten heeft, u ongemerkt uw houding verandert! Rug en nekklachten kunnen hierdoor gaan ontstaan, maar ook diverse klachten zoals eeltvorming ,likdoorns en nagelproblemen. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig uw voeten te laten behandelen en verzorgen. Want gezonde voeten vormen een goede basis van een fit lichaam.

Basis voetverzorging behandeling

Een basis voetverzorging behandeling bestaat uit, de verzorging van de nagels, het verwijderen van likdoorns, kloven en eeltranden. De basis voetverzorging behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage. Naast de basis voetverzorging behandeling kunt u zichzelf ook laten verwennen met een cosmetische voetbehandeling. Een cosmetische voetbehandeling is een weldaad voor lichaam en geest waarbij pure ontspanning voor uw voeten voorop staat.

Kalknagels

Een grote groep mensen komt vroeg of laat in aanmerking met kalknagels. Kalknagels zijn in principe vrij onschuldig, ze worden veroorzaakt wanneer schimmels de nagel of huid binnendringen. Hierdoor ontstaat een (schimmel)) infectie, daarom wordt een kalknagel ook wel schimmel nagel genoemd! Kalknagels zijn vervelend, lastig en de oorzaak van veel schaamte. U kunt er zelf veel aan doen om de aandoening te voorkomen, let u vooral op u hygiene en een behandeling is essentieel om eendownload kalknagel te behandelen. Voor meer informatie over de oorzaak, kenmerken en behandeling van kalknagels neem gerust contact met ons op, want u hoeft zich  niet meer te schamen voor uw voeten.

Likdoorns

Een likdoorn is een pijnlijke eeltplek die naar binnen is gegroeid. Een likdoorn komt vooral voor op de voeten en tussen de tenen. Het centrum van de likdoorn is vaak het meest pijnlijk. Hier hopen zich dode huidcellen op, die voor extra druk zorgen. Het centrum kan zich langzaam vergroten waarbij de pijn en druk toeneemt! Vrouwen hebben vaker last van likdoorns dan mannen. De reden hiervoor is dat veel vrouwen te nauwe schoenen dragen, waardoor er een likdoorn bovenop het teen gewricht kan ontstaan. Wanneer een likdoorn steeds pijnlijk wordt is het te adviseren om een pedicure behandeling af te spreken.

Eelt

Eelt is een plaatselijke verdikking van de hoornlaag, de bovenste laag van de opperhuid. En dun laagje eelt op de voeten is normaal. Eelt op de voeten kan over het algemeen geen kwaad, maar het is niet zo mooi om te zien. Eelt heeft een geelachtige kleur. Bij een dikkere eeltlaag kan de kleur wat glazig zijn, de huid is hard , verdikt en voelt ruw aan. Laat uw voeten wat vaker behandelen door een pedicure om pijnlijke voeten te voorkomen!