Paraffine handbehandeling

Het najaar komt er weer aan! Dit betekent voor veel mensen droge, ruwe, schrale handen of winterhanden, met zelfs de neiging tot kloven. Bereid uw handen goed voor met een paraffine behandeling. De paraffine is een zeer verzorgende en verzachtende behandeling voor uw handen die direct een zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn uw handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed en voelen zijdezacht aan.

Wat doet Paraffine?

Een paraffine behandeling sluit de huid helemaal af, waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en kan de handcrème die van te voren is aangebracht beter worden opgenomen.

Wilt u het maximale resultaat bereiken is een combinatie met een manicure behandeling aan te raden!

kingh's paraffine handpakking

Hoe werkt een paraffine behandeling

Eerst worden uw handen gereinigd om vervolgens de dode huidcellen te verwijderen met de Babor bodypeeling. Na de peeling te hebben afgespoeld, worden de handen gedroogd. Door de peeling kunnen de werkstoffen van de handcrème beter worden opgenomen in de huid. De handen worden in gemasseerd met de  Babor repair handcrème, daarna worden de handen één voor één in het warme paraffine bad gedompeld. De paraffine stolt direct de handen worden daarnaar met plastic handschoenen afgedekt. Daar overheen gaat een badstoffen handschoen om zo de warmte te behouden.De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. De behandeling kan heerlijk tijdens uw pedicurekappers of gezichtsbehandeling zijn werk doen. Na dat de paraffine zo’n 15 minuten zijn werk heeft gedaan wordt de paraffine verwijderd en voelen uw handen weer zijdezacht aan!kingh's paraffine handbehandeling

 

U Handen zijn uw visite kaartje!

Om langer van uw paraffine behandeling na te genieten, adviseren wij u om thuis uw handen ook goed te verzorgen met de Babor daily of repair handcrème en laten we de nagelriem olie ook niet vergeten. Op deze manier zullen uw handen nog langer zacht aanvoelen en beschermd zijn tegen de invloeden van buitenaf. Het is aan u hoe vaak u de paraffine behandeling wilt doen, maar hoe vaker de behandeling wordt herhaald hoe beter het is voor de handen!