Paraffine handbehandeling

Een heerlijke paraffine handbehandeling dat is uw handen nodig hebben. Want het gure weer komt er weer aan! Dit betekent voor veel mensen droge, ruwe, schrale handen. Met zelfs de neiging tot winterhanden of  kloven. Bereid uw handen goed voor met een verzorgende paraffine behandeling. De paraffine is een zeer verzorgende en verzachtende behandeling. Uw handen zullen direct een zichtbaar en voelbaar resultaat laten zien. Na de behandeling zijn uw handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed en voelen zijdezacht aan.

Wat doet Paraffine?

Een paraffine behandeling sluit de huid helemaal af, Waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en kan de Repair handcrème van Babor  goed worden opgenomen.

Wilt u het maximale resultaat bereiken is een combinatie met een manicure behandeling aan te raden!

kingh's paraffine handpakking

Hoe werkt een paraffine behandeling

Uw handen worden eerst gereinigd. Vervolgens worden de dode huidcellen verwijderen met de Babor bodypeeling. Na de peeling te hebben afgespoeld, worden de handen gedroogd. Door de peeling kunnen de werkstoffen van de handcrème beter worden opgenomen in de huid. De handen worden in gemasseerd met de repair handcrème van Babor.  Daarna worden uw handen één voor één in het warme paraffine bad gedompeld. De handen worden daarnaar met een  plastic handschoen afgedekt. U gaat dan heerlijk met uw handen in een badstoffen handschoen. Om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen. De behandeling kan heerlijk tijdens uw pedicurekappers of gezichtsbehandeling worden ingezet. Na dat de paraffine zo’n 15 minuten zijn werk heeft gedaan wordt de paraffine verwijderd en voelen uw handen weer zijdezacht aan! paraffine handbehandeling

 

U Handen zijn uw visite kaartje!

Om langer van uw paraffine behandeling na te genieten, adviseren wij u om thuis uw handen ook goed te verzorgen met de Babor daily of repair handcrème. En laten we de nagelriem olie ook niet vergeten. Op deze manier zullen uw handen nog langer zacht aanvoelen. Het is aan u hoe vaak u de paraffine behandeling wilt doen. Maar hoe vaker de behandeling wordt herhaald hoe beter het is voor de handen!