Wat is Microneedling?

By 18 november 2015maart 1st, 2017Geen categorie, Schoonheidssalon

Wat is Microneedling?

Wat doet een behandeling met mijn huid?

Microneedling is een nieuwe anti-aging, behandeling, waarbij we gebruik maken van fijne steriele naaldjes die kleine gaatjes in de opperhuid maken. De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermlaag tegen invloeden van buitenaf. Deze beschermlaag bemoeilijkt het indringen van werkstoffen in de diepte van de huid. Door de behandeling maken we kleine gaatjes in de huid waardoor het hyaluronzuur beter wordt opgenomen door de huid. De behandeling is vrijwel pijnloos, omdat alleen de bovenste huidlaag wordt behandeld. We werken met 2 verschillende soorten naaldjes, kunststof of metalen naaldjes. De schoonheidsspecialiste bespreek voor de behandeling met u de keuze van de naaldjes.

Littekens na een operatie of ten gevolge van acne? Pigmentvlekjes? Last van fijne lijntjes en rimpeltjes? Grove poriën in het gezicht? De behandelingen zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Laat uw huid weer stralen.

Wat doet MicroNeedling met uw huid!

Met behulp van fijne steriele naaldjes worden alle huidfunctie’s van de bovenste huidlaag geactiveerd, en de bloedsomloop gestimuleerd. Door de afname van de collagene en elastine productie, verliest de huid zijn stevigheid en elasticiteit. De huid wordt slapper, hierdoor kunnen fijne lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Naarmate u ouder wordt,vertraagd de celdeling in de huid,waardoor de conditie van de huid afneemt. Na één behandeling merkt u al dat de huid beter doorbloed is en de celdeling wordt aangezet tot aanmaak van nieuwe cellen.

Huidreactie na de behandeling

Een behandeling met microneedling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, deze zijn goed te verdragen. Afhankelijk van de instellingen en de keuze van naaldjes, kan de huid na de behandeling roze tot rood kleuren. Daarnaast kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Door de huid gedurende 24 uur goed te verzorgen met het dr Babor calming serum, zal de roodheid na een dag afnemen. Tot drie dagen na de behandeling is het aan te raden om de huid goed te kalmeren en te beschermen.Daarna kunt u uw  dagelijkse verzorging hervatten. Door de versnelde celdeling kan de huid ook licht gaan schilferen, dit is een reactie op de behandeling. Het is van belang dat de huid goed beschermd wordt tegen UV-straling met een SPF 50.

Foto voor en na microneedling!

Rimpels en fijne lijntjes beginnen te vormen als de bovenste laag van de huid zijn elasticiteit verliest als gevolg van veroudering, schade door de zon, roken en slechte voeding . Meestal verschijnen deze tekenen van veroudering het eerst rond de ogen en mond. 

 Microneedling Wrinkles

Op de foto kunt u goed het verschil zien van voor en na een microneedling behandeling!

Nazorg Behandeling

De nazorg na een microneedling behandeling is belangrijk. Uw huid kan de eerste dagen wat rood en warm aanvoelen, net of u iets te lang in de  zon heeft gezeten.

  • Derma Cellulair Ultimate Calming serum verplicht om te gebruiken de eerste dagen na de behandeling.
  • Derma Cellulair Ultimate Protecting SPF50 verplicht te gebruiken tijdens de behandelingskuur, ter zon bescherming.microneedling huidverjonging ant aging

Hoe vaak Microneedling behandeling?

Het mooiste resultaat behaald u met een kuur van 4 tot 8 behandelingen, met een tussenpozen van 14 dagen. Om het gewenste resultaat wat behaald is te onderhouden, adviseren wij u om één behandeling tussen de 6 à 8 weken te herhalen.

Met vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij, Gooi en omstreken.

Leave a Reply

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!