Microdermabrasie & Ultrasound

 

Wat is een Microdermabrasie & Ultrasound behandeling?

Microdermabrasie & Ultrasound is een intensieve mechanische peeling waarbij de dode huidcellen worden verwijderen. De intensieve peeling zorgt in de diepte van de huid voor een optimale regeneratie en cel vernieuwing. Het resultaat is direct zichtbaar, zelfs al na 1 behandeling.

Hoe werkt een behandeling Microdermabrasie & Ultrasound?

Met behulp van een vacuümpomp worden er fijne inonen-kristallen op de huid geblazen. Deze fijne ionen-kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide die geen beschadigingen geven aan de huid. Wanneer de ionen-kristallen neerkomen op de huid, worden de dode huidcellen losgemaakt, en door de vacuüm opgezogen. Microdermabrasie werkt op de bovenste huidlaag en zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Een intensieve peeling voor een zichtbaar gezonde en gladdere huid!

Wanneer heeft een microdermabrasie behandeling effect?

U zult altijd direct resultaat zien wanneer u een microdermabrasie & Ultrasound behandeling ondergaat maar u ziet het vooral bij:Microdermbrasie & Ultrasound

  • een vermoeide huid
  • een rokershuid
  • een verouderde huid
  • een slecht doorbloede huid
  • een huid met grove poriën en littekens
  • een huid bij elasticiteit vermindering
  • een onzuivere huid, acne met mee-eters

Ook zijn er contra-indicaties waarbij wij uw huid niet kunnen behandelen met een Microdermabrasie behandeling zoals bij actieve acne, een verbrande huid door de zon, een koortslip, psoriasis, eczeem, herpes en bij rosacea.

Hoe reageert de huid op de microdermabrasie?

Na de behandeling Microdermabrasie kan de huid tijdelijk droog aanvoelen. Uw huid kan na de behandeling ook licht rood van kleur zijn. Dit komt omdat de doorbloeding van uw huid is gestimuleerd en de cellen weer zijn geactiveerd. Na een behandeling moet u er wel op letten dat u niet in de felle zon gaat zitten. Daarom is een goede zonverzorging van dr Babor Spf50 en thuis verzorging een must!

Wat doet Ultrasound voor uw huid?

Ultrasound werkt door hoge geluidstrillingen. Deze trillingen geven in de onderste huidlagen van de opperhuid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt en geopend wordt. Hierdoor is de huid in staat de werkstoffen nog beter en dieper op te nemen.Microdermabrasie & Ultrasound

De huid werkt door deze behandeling van binnenuit aan herstel en cel vernieuwing. Door de geluidsgolven worden ook spiertjes gestimuleerd, waardoor de huid een betere doorbloeding en zuurstofopname krijgt. We gebruiken de Ultra sound na elke Microdermabrasie behandeling.

Welk resultaat behaald u met Microdermabrasie?

Voor het optimale resultaat adviseren wij minimaal 4 tot 6 behandelingen, waarbij wij elke 2 tot 3 weken een afspraak maken. Het is belangrijk dat wij alle behandelingen direct inplannen en dat de tussen posen niet langer zijn. U zult zien dat uw poriën minder grof worden, fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen. Uw huid zal er egaler en gladder uitzien.