Wat is Microneedling Behandeling?

Uw huid strakker, jonger, mooier!!

Een Microneedling behandeling is een zachte anti-aging behandeling. Waarbij we gebruik maken van fijne steriele naaldjes. Die miniscule gaatjes maken in de opperhuid. De huid vormt aan de oppervlakte van natumicroneedling behandelingre een beschermlaag. Die de huid beschermt tegen de invloeden van buitenaf. Door een micro needling behandeling maken we miniscule gaatjes in de huid. Waardoor het hyaluronzuur beter wordt opgenomen. De behandeling is vrijwel pijnloos, omdat alleen de bovenste huidlaag wordt behandeld.

Laat uw huid weer stralen!

Microneedling behandelingWat doet Microneedling met u huid!

Met behulp van fijne steriele naaldjes in een pen worden alle huidfunctie’s door de gaatjes van de bovenste huidlaag geactiveerd, verhoogde bloedsomloop en het stimuleren van de natuurlijke regeneratie van de huid. Door de afname van de collagene en elastine productie, verliest de huid zijn stevigheid en elasticiteit. De huid wordt slapper, hierdoor kunnen fijne lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Naarmate u ouder wordt vertraagd de celdeling in de huid, waardoor de conditie van de huid afneemt. Na een micro needling behandeling merkt u al na één behandeling dat de huid beter doorbloed is en de celdeling wordt aangezet tot aanmaak van nieuwe cellen.

Nazorg Microneedling Behandeling!

microneedling behandeling

De nazorg na een microneedling behandeling is belangrijk. Uw huid kan de eerste dagen wat rood en warm aanvoelen, net of u iets te lang in de  zon heeft gezeten.

  • Derma Cellulair Ultimate Calming serum verplicht om te gebruiken de eerste dagen na de behandeling.
  • Derma Cellulair Ultimate Protecting SPF50 verplicht te gebruiken tijdens de behandelingskuur, ter zon bescherming.

Hoe vaak een Microneedling behandeling?

Het mooiste resultaat bij micro needling behaald u met een kuur van 4 tot 6 behandelingen. Met een tussenpozen van minimaal 14 dagen. Om het gewenste resultaat wat behaald is te onderhouden, adviseren wij u om één behandeling tussen de 8 à 10 weken te herhalen.

Wat Kost een Microneedling behandeling

Microneedling Gezichtsbehandeling,

 Losse behandelingen €127,50
kuur à 4 behandelingen €470,50
kuur à 6 behandelingen €699,50

U ontvangt 10% korting als u een kuur boekt van 4 of 6 behandelingen!

Microneedling Gezicht hals en decolette behandeling,

Losse behandeling €137,50
kuur à 4 behandelingen €499,50
Kuur à 6 behandelingen €775,50

U ontvangt 10% als u een kuur boekt voor 4 of 6 behandelingen!

Mocht u nog vragen hebben over deze unieke behandeling neem gerust contact met ons op!